23 Temmuz 2024

ŞENER : 3 PARTİ VE 1 ÇETE İSTİKRARI YIKMAK İÇİN BİRLEŞTİ

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı İhsan Şener, Fatsa'nın Kulak, Yassıtaş, Duayeri köylerinde vatandaşlarla buluştu.

Şener'e, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Milletvekili Aday Adayları Abdulhamit Bakan, Atıf Yüksel ve partililer eşlik etti.

 

AK Parti'nin Milletine hizmet eden bir parti olduğunu söyleyen Şener, "AK Parti herhangi bir kamp partisi değildir. Hizmet partisiyiz. Bu memleketin gelirleriyle bu memlekete hizmet eden bir partiyiz. Bugüne kadar insanımızı aldatarak bir seçim propagandası yapmadık. Türkiye'nin seçimi AK Parti'nin iktidar olma seçimi değildir. Türkiye de 3 tane siyasi parti ve bir çetenin ortaklaştığı, MHP ile PKK'nın desteklediği HDP'nin birlikte hareket edebileceğini, yıllarca memlekette talebe yetiştiriyoruz diye sizlerin paralarıyla kurslar, dershaneler açan bir çete örgütünün bir arada olabileceğini hiç düşündünüz mü ? Bunlar hepsi Türkiye'nin siyasi ve ekonomik istikrarını bozmak için anlaştılar. Türkiye'nin bağımsız, güçlü, refah seviyesi yüksek bir devlet olmasını arzu etmiyorlar."dedi.

 

UYANIK OLMALIYIZ

Uyanık olmamız gerekiyor diyen Şener, "Şuan Türkiye'de kişi başı düşen gelir 11 bin dolar seviyelerinde. 2002'de bu 2 bin 500 dolardı. Zenginleştikçe, biz artık onurlu bir millet olarak yaşamak istiyoruz, IMF'nin emirleri ile yaşamak istemiyoruz dediğimizde, IMF'yi bu ülkeden gönderdiğimizde o zaman başımıza çorap örmeye başladılar. Bu oyunları bozacak hamleyi 7 Haziran'da yapmamız gerekiyor. Bütün bunlar ancak Türkiye'nin barış, istikrar içerisinde yaşamasıyla olur. Bunu 13 yıldır tesis eden AK Parti'dir."

 

KORO HALİNDE KOALİSYON DİYORLAR

Şener, kendi aralarında 2 kelime konuşmayanların koalisyon kelimesini koro halinde söylediğini ifade ederek, "Mecliste birbirleriyle iki kelime konuşmayanlar hep bir ağızdan Koalisyon demeleri Türkiye'nin istikrarını bozmak istemeleridir. Bu zamana kadar biz Türkiye'de koalisyon hükümetlerinden ne fayda gördük. İtalya, kanun çıkardı. Ülkede koalisyon hükümetlerini yasakladılar. Tek başına ülkeyi istikrar ile yönetmek için bunu yapıyorlar. AK Parti 13 yılda istikrar ile çok büyük işler başardı. Hazine doldu taştı şimdi gözü oraya diktiler."

 

SSK'YI İFLAS ETTİREN 4 YIL İSTİYOR

CHP Lideri Kemal Kılıçtaroğlu'nu eleştiren Şener şunları söyledi: "Bir tanesi diyor ki bana 4 yıl verin yeter. Ne yapacaksın 4 yılda, ancak o hazineyi kemire bilirim diyor. SSK'yı ne kadar felç ettiğini, iflas ettirdiğini biliyorum. 1 kurumu yönetememiş Genel müdür gelip Türkiye'nin hazinesini yönetecek. Emin olun 4 ayda hazineyi tam takır bırakıp kaçıp gider. 3 koalisyon partisi 2002 yılında kaçıp gitmediler mi ? Beceremediler. IMF'yi ülkemizden defetmeseydik gelip sizinle konuşmazdık."

 

EMEKLİLERİN DURUMU YENİ DÖNEMDE İYİLEŞTİRİLECEK

 

Şener, emeklilerin maaşlarının yeni dönemde iyileştirileceğini belirterek, "Gelecek bütçe döneminde ilk işimiz, emeklilerimize hayatını güzelce devam ettirebilecek bir ücret vermek. Belli bir ücret verdik. Temmuz ayında yürürlüğe girecek. 1000 liradan aşağı maaş alanların maaşları 1000 liraya çekildi ve seyyanen emeklilerimize 100 lira daha verilecek. Yeni dönemde maaş durumları daha iyi düzeye getirilecek."diye konuştu. 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde