23 Temmuz 2024

‘’HEY GİDİ KARADENİZ’’dev Organizasyonla FATSA’ya Geliyor

  • PDF

Fatsa Gaziantep Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarının konseriyle coşacak.

 Fatsa Özel Sevgi Kültür ve Sanat Merkezi Müdürlüğü  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ etkinlikleri kapsamında   dev bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Gaziantep Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarını ağırlayacak olan Sanat Merkezi, dev kadrosuyla muhteşem konser programı ile Fatsa ve çerce il ve ilçeden gelecek misafirlerini ağırlayacak.

Fatsa Özel Sevgi Kültür ve Sanat Merkezi’nin Kurucu Müdürü Osman ÖZEL; bildirdiğine göre Fatsa’nın bütün il ve ilçelerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Gaziantep Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı öğrenci ve hocalarının sahne alacağı programda unutulmaz Karadeniz müzikleri oyunları ve de sahne showlarıyla, Fatsa’da büyük bir coşkuya sahne olması beklenen dev organizasyon, daha şimdiden Fatsa’da büyük heyecan yarattı.’’ dedi

Karadeniz’e özel olarak hazırlanan konser sesleriyle sözleriyle kemençesiyle tulumuyla, halk oyunlarıyla Fatsa’yı coşturmaya geliyorlar.

Fatsa Özel Sevgi Kültür ve Sanat Merkezinin davetlisi olarak 23 Mayıs 2015 tarihinde gelecek olan Gaziantep Üniversitesi Şef: Yrd. Doç. Dr. Gültekin ŞENER ve öğrencileri bizlere Karadeniz’i anlatacaklar. Karadeniz’in coşkulu müziği ve halk oyunlarıyla Fatsa’yı coşturacaklar. Yaşanacak bu coşkuya Karadeniz Kültürünü seven tüm sanat dostlarına tavsiye ediyoruz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde