23 Temmuz 2024

Seçme Hakkınızı Sürekli Kullanabilmek İçin, İktidara Değil, Demokrasiye Oy Vermeniz Gerekiyor

  • PDF

CHP Ordu Milletvekili Adayı Seyit Torun seçim çalışmalarını Ünye bölgesinde sürdürdü.

Ünyede çeşitli sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek işçilerle buluşan Seyit Torun : "4 yılda yoksulluğu bitireceğiz" diyerek projeler hakkında bilgi verdi. 4 yılın sonunda söylediklerimizi yapamazsak bizi gönderme şansınız var. Fakat bu yapı devam ederse yarın git desenizde gitmeyecekler. Türk tipi başkanlık sistemini bilen varmı? Burda bu konuşmayı bile yapamayabiliriz.” dedi.

 

Demokrasinin ve toplumsal adaletin her zaman herkese gerekli olduğunu söyleyen CHP Milletvekili Adayı Seyit Torun, “Bu nedenle kişi başına düşen milli geliri arttırmaya yönelik projelerimiz var ama aynı zamanda İnsani Gelişmişlik Seviyesinde de dünya ülkelerini yakalama hedefimiz var” dedi.

 

Seyit Torun, ziyaret ettiği işlermelerde özellikle asgari ücretten verginin kalkacağını ve  en düşük ücretin 1500 Tl olacağını işçilere müjdeledi. Aynı zamanda İşletme sahiplerinin de ödediği vergi ve SGK Primi kadar ücretsiz kredi kullanabileceğini böylece girişimcinin vergi yükü yüzünden yatırım yapmasının önündeki engellerin de kalkacağını belirtti. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde