23 Temmuz 2024

Murat Kaçak, Fatsa Büyük Sanayi Esnafını Ziyaret Etti…

  • PDF

MHP Ordu Milletvekili adayı Murat Kaçak, Fatsa Büyük Sanayi esnafını ve çalışanları ziyaret etti. Sanayi sakinleriyle tek tek görüşen Kaçak, esnafın sorunları ve yaklaşan seçimler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

İşlerin Durgunluğundan Şikâyet Ettiler…

Partili arkadaşlarıyla birlikte cumartesi günü Fatsa Büyük Sanayi Sitesi’ne adeta çıkarma yapan Murat Kaçak, sanayi esnafı, çalışanları ve vatandaşlar tarafından büyük bir sıcaklıkla karşılandı. Bazı esnaflar işlerin fena gitmediğini söylerken, birçoğu da işlerin durma noktasına geldiğini ifade ettiler. Her yıl bu mevsimde işlerin hareketlendiğini ancak bu yıl büyük bir durgunluk yaşandığını belirten sanayi esnafı, bu duruma derhal el koyulması gerektiğini öne sürdüler. Esnafı ve çalışanları büyük bir dikkatle dinleyen Murat Kaçak, gittikleri her yerde bu tür yakınmalar ve şikâyetlerle karşı karşıya geldiklerini kaydetti.

“7 Haziran’a Kadar Tatlı Uykularında Kalabilirler”

Ülkenin güllük gülistanlık olduğu yolunda açıklamalar yapan iktidar mensuplarının esnafın durumunu görmezden geldiğini, özellikle Ordu esnafının sorunlarına dönüp bakma gereği hissedilmediğini ifade etti. Esnaf kesiminin bir ülkenin can damarını oluşturduğunu hatırlatan Murat Kaçak; “Çok merak ediyorum. Bize gelen şikâyetler, yetkililerin ya da siyasilerin dikkatini çekmiyor mu? Son yıllarda esnafın nasıl sıkıntılar çektiği görülmüyor mu? Acı gerçekler ortadayken, siyaset yaptıklarını ve her şeyin yolunda olduğunu düşünenler 7 Haziran’da vatandaşlarımızdan önemli bir uyarı alacaklardır. Buna yürekten inanıyorum. Ve benim gibi inananların sayısında hızlı bir artış vardır. Çünkü hükümet esnafı unutmuştur. O nedenle unutulan esnaf, onları da unutacaktır. Seçime çok az bir zaman kaldı. Millet için çok önemli hizmetler yaptığını iddia edenler, seçim sonuçlarını gördüklerinde aynaya bakar gibi neyin ne olduğunu göreceklerdir. Onlar, seçim gününe kadar tatlı uykularında kalabilirler. Zaten uyandıklarında neyi ve neleri başaramadıklarını net olarak anlayacaklardır. Sanayi esnafımız müsterih olsun. Ordu’yu, memleketin kendi evlatları yönettiğinde her şey çok daha güzel olacaktır.” dedi.

“Esnaf Biterse Ülke De Biter”

Murat Kaçak ayrıca, seçildiği takdirde azim ve gayretle nasıl çalışacağını bütün Ordu’nun göreceğini söyledi. Kendilerinin asla insanları kandıran taraftan olmayacağını, el ele verildiği takdirde Ordu’nun çehresini değiştireceklerini ifade etti. “Esnaf biterse ülke de biter” diyen Murat Kaçak, daha sonra çevresini saran vatandaşlarla vedalaştıktan sonra Fatsa Büyük Sanayi Sitesi’nden ayrıldı.

Bir Gün İçinde 4 Düğüne Gitti…

Öte yandan Çatalpınar Akkaya ve Ünye Erenyurt Şerefiye Mahallelerindeki Cem Evlerinde mahalle sakinleriyle buluşan ve destek isteyen Murat Kaçak, aynı gün içinde Fatsa, Sefaköy, Erenyurt ve Medreseönü’nde yapılan düğünlere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Kaçak’ın, katıldığı düğünlerde vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmesi dikkat çekti.   

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde