23 Temmuz 2024

“Memleketin neresinde sıkıntı var, neresinde sevinç var iyi bilirim”

  • PDF

MHP Ordu Milletvekili adayı Murat Kaçak, gönülleri fethettiği Geyikçeli’de güllerle karşılandı. Fatsa ve havzasında neredeyse ayak basmadık yer bırakmayan Kaçak, Geyikçeli halkı tarafından da büyük bir ilgi, merak ve samimiyet gördü.

Gidilmeyen Yerlere Gidiyor…

Murat Kaçak, sabah saatlerinde Geyikçeli’ye çıktı. Burada, kendisini karşılayan vatandaşlar tarafından gül yağmuruna tutuldu. Geyikçeli’deki bütün mahalle ve sokakları tek tek dolaşan Kaçak, insanların sevgi seliyle karşılaştı. Daha önce katıldığı seçimlere oranla vatandaşlar tarafından daha sıkı kucaklanan Murat Kaçak’a duyulan sevgi ve sempati her geçen gün çığ gibi büyüyor. Siyasi partiler arasında Fatsalı olarak sadece Murat Kaçak’ın adının yer alması, seçmenin kendisine çok farklı bir yaklaşım sergilemesine yol açıyor. Hiçbir siyasinin gitmediği bölgelere ve evlere uğrayarak insanların gönlünü fetheden Murat Kaçak, Geyikçeli esnafının halini hatırını sormayı da ihmal etmedi. Kaçak, esnafla uzun süre hem dertleşti hem de fikir alış verişinde bulundu. Ziyaret ettiği bütün beldelerde olduğu gibi Geyikçeli halkına da, iktidara gelmeleri halinde belediyelerin yeniden kurulacağı ve beldelerin eski canlılığına kavuşturulacağı müjdesini veren Kaçak, çok sıcak ve coşkulu görüşmeler yaptığı vatandaşlar tarafından sevgi ve tezahüratlarla uğurlandı.

Çalışma Trafiği Yine Baş Döndürdü…

Fatsa dönüşünde Oluklu’daki bir davete iştirak eden Murat Kaçak, daha sonra Sakarya Mahallesi’nde ve bir düğün salonunda sünnet düğünlerine, Kurtuluş Mahallesi’nde de nişan törenine katıldı. Katıldığı bütün davet, nişan ve sünnet düğünlerinde yoğun ilgi gören Murat Kaçak, aynı zamanda yaptığı bütün çalışmalarıyla halkın yanında olduğunu göstermesiyle de büyük takdir görüyor.

“Sadece Seçimde Vatandaşın Yanında Olmak Maarifet Değildir”

Her geçen gün vatandaşlarla arasındaki bağı daha da kuvvetlendiren ve pekiştiren Murat Kaçak, sergilediği olağanüstü performansıyla bütün Ordu’daki siyasi çevrelerin dikkatini çekmeyi başardı. Aynı zamanda basının ilgi odağı olmayı da başaran Murat Kaçak, bu seçime kadar vatandaşlardan böylesi bir ilgi görmediğini, gidişatın kendisi ve memleketin geleceği adına umut vaat ettiğini söyledi. Murat Kaçak son olarak şunları söyledi: “Ben Fatsa’nın çocuğuyum. Burada doğup büyüdüm. Ekmeğimi, dostumu, arkadaşımı burada kazandım. Dolayısıyla bu topraklara vefa borcum var. Sadece seçim dönemlerinde vatandaşın yanında olmak marifet değildir. Seçim olmasa da insanlarımızla iç içeyim. Memleketin neresinde sıkıntı var, neresinde sevinç var iyi bilirim. Meclise gittiğimde vatandaşın en kolay ulaşacağı isim benim… Çünkü benim Ordu ve Fatsa’dan başka derdim, sevdam yoktur. Bu vesileyle beni bağrına basan, teveccüh gösteren bütün vatandaşlarımıza gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde