23 Temmuz 2024

“HALK YENİ BİR SES ARAYIŞINDA”

  • PDF

Saadet Partisi Ordu Milletvekili Adayları Muammer Bilgiç ve Abdullah İstikbal beraberinde Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan ile gazetemizi ziyaret ederek seçim gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundular.

%10 barajının Saadet Partisi için bir sorun teşkil etmediğine dikkat çeken Saadet Partililer, bize inanana vatandaşlar 7 Haziran’da bizimle olduklarını bir kez daha gösterecek dediler.

Seçimlere kısa bir süre kaldı ve tempoyu düşürmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Saadet Partisi Ordu Milletvekili Adayı Muammer Bilgiç; eşit olmayan koşullar altında seslerini her geçen gün daha da yükseltmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

“Daha fazla seçmene ulaşma gayreti içerisindeyiz”

Her seçmenin yapacağı bir nevi hakemliktir diyen Muammer Bilgiç açıklamalarına şu söylemlerle devam etti; “Vatandaşlar seçimlerde bir nevi hakemlik görevi yapıyorlar. Hakem karar vermeden önce tüm tarafları dinlemelidir. Ama bugün başta TRT olmak üzere birçok kanalda sadece dört tane parti vardır. Bu da mecliste olmayan partilerin eşit olmayan bir koşulda yarıştığını ortaya koymuştur. Biz bu eşitsizliği ortadan kaldırabilmek için kapı kapı dolaşmaktayız. Daha fazla seçmene ulaşma gayreti içerisindeyiz. Tabi ki biz bu gayretin içindeyken seçmen de hakemlik görevini hakkıyla yerine getirebilmek için mecliste olmayan seslerinde neler söylediğine kulak vermelidir. İnsanlar ekonomik açıdan dibe vurdukları için farklı arayışlara yönelmişlerdir. Ekonomik koşullar gerçekten iyi olsaydı belki de bizim seslerimize kulak vermeyeceklerdi” diye konuştu.

“Vatandaş meclisteki dört partiden de umutsuz”

Meclisteki partilerden umudunu kesen vatandaşlar yeni bir umut arayışı içine girdi diyen Muammer Bilgiç; “Meclisteki dört partinin dördünün de bir çözüm üretemeyeceğinin farkına varan insanlar farlı seslere kulak vermeye başladılar. İnsanların büyük bir bölümü kararsız ve meclisteki partilerden umudunu yitirmiş haldeler.  Saadet Partisi -  Büyük Birlik Partisi ittifakı kurulduğu günden bu güne trendi her geçen gün yükseldi. Biz seçimlerin birilerine karşı sürpriz partisi olacağız ama bize göre sürpriz olmayacak. Mecliste bu milletin gerçek değerlerini en güzel şekilde temsil eden bir parti olacağız. %10 barajı bizim için bir sorun oluşturmuyor. İnsanların siz doğru söylüyorsunuz ve sizin yanınızdayız diyeceğine inanıyoruz” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde