23 Temmuz 2024

“ATTIKLARI TAŞ KENDİLERİNE DÖNECEKTİR”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili ve 25. Dönem Ordu Milletvekili Adayı İhsan Şener’in Milliyetçi Hareket Partisi hakkında sarf ettiği sözlere, MHP kanadından gelen tepkiler devam ediyor.

Konuyla alakalı basın toplantısı düzenleyen MHP Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz ile 25. Dönem Ordu Milletvekili Adayı Faruk Kütük, MHP özelinde yapılan açıklamaların yanlışlığına dikkat çektiler.

 “7 Haziran 2015’te yapılacak olan milletvekilleri genel seçimleri öncesinde halen Ordu milletvekili olan ve milletvekili adayı olan İhsan Şener, yerel bir basında yapmış olduğu seçim çalışmalarında, Milliyetçi Hareket Partisi gibi Türk Devletinin ve milletinin güzide bir partisini, bu devleti ve milleti bölmek için kurulmuş, yapılanmış; PKK ve onun bir siyasi uzantısı olan HDP’nin bu seçimler öncesi bir işbirliği yapma çabası içinde olduğunu ifade etmiştir” diyen MHP Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz, İhsan Şener’i, öncelikle olarak siyasi nezakete davet ettiğini belirterek, “Türk milleti ve kamuoyu çok iyi bilmektedir ki PKK ve HDP ile devleti ve milleti bölmek amacıyla kurulmuş örgütlerle, AKP’nin ve İhsan Şener’in nasıl bir işbirliği içinde olduğunu gerek Ordu ve Fatsa kamuoyu, gerekse Türk Milletinin kamuoyu yakinen takip etmektedir. Sayın İhsan Şener ve AKP, her geçen gün oy kaybı yaşadıkça kendi yaptıkları işbirliğini hedef saptırmak, tabir-i caizse yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali, tek gayesi Türk Milleti ve Devleti’nin yüceltilmesi ve yükseltilmesi için kurulmuş olan Milliyetçi Hareket Partisi’ni kamuoyunda suçlayıp, itibarsızlaştırmaya çalıştırmaktadır ki meyveli ağaç taşlanmaktadır ama attıkları taş kendilerine dönecektir. Bunu Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanlığı olarak kamuoyunun sizler vasıtasıyla bilmesini arzu ettik” dedi.

Basın toplantısında söz alan MHP 25. Dönem Ordu Milletvekili Adayı Faruk Kütük; “MHP’nin kuruluş ideolojisi ve felsefesi gereği her zaman Türk Milletinin birlik ve beraberliğini savunduğunu hatırlatarak,  “Bu millete Habur rezaletini yaşatanlar, şehide kelle, bebek katili Apo’ya sayın diyenler, Apo için Kürtlerin doğal lideri diyenler, 28 Şubat 2015 tarihinde Dolmabahçe’de görüşme yapanlar, hangi partiye mensup, Sayın İhsan Şener’in düşünmesini istiyorum” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde