23 Temmuz 2024

Beldeleri Açacak Hizmeti Şahlandıracağız

  • PDF

CHP Ordu Milletvekili Adayı Seyit Torun seçim çalışmalarını Korgan ve Tepealan’da sürdürdü. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Torun, “Yetkiyi verin beldeleri açalım, bitmeyen yollarınızı tamamlayalım” dedi.

Yıllardır bitmeyen Kumru – Korgan- Niksar yolundan şikâyetlerini dile getiren vatandaşlar "diğerleri sadece seçim dönemlerinde geliyorlar. Yolun durumundan habersizler. Biz sizi vekilimiz olarak görüyoruz. Bizi unutmayacağınızı düşünüyoruz" diyerek CHP Ordu Milletvekili Adayı Seyit Torun’dan kendilerine sahip çıkmasını istediler.

Vatandaşların tek tek sıkıntılarını dinleyen Seyit Torun

“Ben senelerce Belediyecilik yaptım, halkıma hizmet ettim ve buralara o sayede geldim. Biri ismimi yazıp sen git bu görevi yap demedi. Ben her zaman sizinle vatandaşlarımın arasında olacağım. şimdi karşınıza çıkabiliyorsam yarında aynı şekilde çıkmak isterim. Benim vekil olmam önemli değil. Ben makam peşinde koşan biri değilim. Bizim derdimiz memleket meselesi. 7 Haziran seçimlerinde siz vatandaşlarımızın desteğiyle ipi göğüsleyip yaşadığımız durumun kaderimiz olmadığını herkese göstermek istiyoruz. Bu ülkede kaynak ta var her şey var. Sözlerimizin hepsini arkasındayız. Korgan halkının sorunlarını da biliyoruz. İnşallah bir dahaki gelişimde bitmeyen yolları tamamlayıp karşınıza öyle çıkacağım.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde