23 Temmuz 2024

Murat Kaçak Sevgi Gösterileriyle Karşılanıyor

  • PDF

MHP Ordu Milletvekili adayı Murat Kaçak, günlerce çevre ilçe ve köylerde yaptığı ziyaretlerinden sonra yine zamanının büyük bir bölümünü Fatsa merkeze ayırdı. Reşadiye Caddesi’nin bir uçtan diğer uca gezen Murat Kaçak, cadde üzerindeki esnaf ve vatandaşların neredeyse tamamıyla görüşmeyi başardı. Vatandaşların Murat Kaçak’a sevgi gösterilerinde bulunduğu gözlendi.

Fatsa’nın Altını Üstüne Getirdi…

Fatsa merkezdeki programına Reşadiye Caddesi’nden başlayan Kaçak, yol üzerinde mesai yapan belediye çalışanlarının hatırını sormayı da ihmal etmedi. İlk olarak göreve yeni gelen Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya’yı ziyaret eden Kaçak, aynı zamanda Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı olan Kızılkaya’ya görevinde başarılar dileyerek kendisinden destek talebinde bulundu. Kaçak ve arkadaşları daha sonra Fatsa Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanlığında güven tazeleyen Ayhan Baş’ı makamında ziyaret etti. Kooperatif çalışanları ve yönetim kurulundan bazı isimlerle selamlaşan Murat Kaçak, Ayhan Baş’la bir süre sohbet etti. Bir süre devam eden doyumsuz sohbetin ardından Ayhan Baş’la vedalaşan Murat Kaçak, Fatsa Vergi Dairesi’nin idareci ve çalışanlarıyla görüşmek üzere kooperatiften ayrıldı.  

Kaçak’a, Dr. Yener Yıldırım Desteği…

Vergi Dairesine giderken yolda 21. Dönem MHP Ordu Milletvekili Dr. Yener Yıldırım’la karşılaşan Murat Kaçak, yapılan kısa bir sohbetle hasret gidermeye çalıştı. Dr. Yener Yıldırım, kendisine yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren MHP Ordu Milletvekili adayı Murat Kaçak’a başarılar diledi. Yıldırım, Kaçak’a; “Bu bir bayrak yarışı… Bayrağı alıp daha ileriye götürmen için her zaman yanındayım.” dedi.

Fatsa Vergi Dairesi’nde Sıcak Karşılama…

Fatsa Vergi Dairesinin bütün departmanlarını ziyaret eden Murat Kaçak, sıkılmadık el bırakmazken çalışanlarla çok sıcak ve samimi diyaloglar kurdu. Burada kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevaplayan Kaçak’ın, gördüğü aşırı ilgiden memnun olduğu görüldü.

“Bizim Derdimizi Ancak Biz Çözeriz”

Ziyaret programının ardından bir açıklama yapan Kaçak, her fırsatta söylediği gibi bir Fatsalı olarak kendisi için Fatsa’nın ayrı bir değer taşıdığını ve bu hassasiyetini çeşitli platformlarda dile getirmeye çalıştığını söyledi. Bu güne kadar Fatsa’nın, özellikle siyasi anlamda öksüz ve yetim bırakıldığını ancak kendisinin aday olmasıyla birlikte ilçenin geleceği adına bir umut doğduğunu hatırlatan Kaçak; “Artık diğer siyasi partilerin listelerinde neden bir Fatsalının olmadığını sorgulamanın zamanı gelmiştir. Her liste açıklanmasında kendisinden bir isim göremeyen Fatsa, yakınmayı ve dövünmeyi bir kenara bırakıp bu kez gereğini yapmalıdır. Bu noktada hangi partili olduğumuzun hiçbir önemi yoktur. Özellikle bu seçimde tuttuğumuz ve ardından gittiğimiz partileri bir kenara bırakalım. Hep söylüyorum. Seçildiğim takdirde bu işi beceremezsem, bir daha karşınıza çıkan namussuzdur. Gelin; hiçbir seçim döneminde bizi düşünmeyen, bizi kaale almayan bu anlayışa karşı bütün Fatsa olarak güzel bir ders verelim. Bizim derdimizden ancak biz anlarız. O nedenle hangi görüşten olursanız olun kapımız bütün kardeşlerimize açıktır.“ şeklinde konuştu.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde