23 Temmuz 2024

“HİZMET YOLUNDA BERABERİZ”

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi 2. Sıra Ordu Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Fatsalılar adayımız yok diye düşünmesinler,  ben artık sizin kardeşinizim diyen Dr. Mustafa Adıgüzel; beni desteklediğiniz taktirde Fatsa hizmette geri kalmayacaktır dedi.

Hedefinin Ordu’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin birinci parti olması olduğunu ifade eden Adıgüzel, ön seçim, aday profillerinin güçlü olması ve dolu dolu projelerinin bu hedefte ellerini daha da güçlendirdiğini belirtti.

“Büyük şehir olmak iyi bir şey gibi lanse edildi ancak altından çok büyük sorunlar çıktı”

Her kesime yönelik projelerimiz ile halktan güzel tepkiler alıyoruz diyen Adıgüzel açıklamalarına devam etti; “Benim hekim olmamın avantajı ve Seyit Beyin halka karşı yakın tavırlarının etkisiyle vatandaşlar farklı fikirden de olsa bize kulak veriyor. İktidar partisinin hiçbir proje olmadan Yeni Türkiye söylemiyle altı boş cümleleri insanlar tarafından algılanamıyor. Yerel seçimlerde de aynı şeyi yaptılar. Büyük şehir olmak iyi bir şey gibi lanse edildi ancak altından çok büyük sorunlar çıktı. Onların projesiz olması, bizim projelerimizin olması işimizi çok kolaylaştırdı. Bir diğer yönden sağlığa ulaşımda maddiyat devreye girmeye başladı. Birçok yerde sağlık ocakları okullar kapanarak taşındı. Devlet hastanesinde dahi alınan kesintiler, karnelerin işlemez olması, 18 yaşını dolduran insanların sağlıktan yararlanamaması insanları üzüyor” dedi.

“Bizim hedefimiz Ordu’da Cumhuriyet Halk Partisi’ni birinci parti olması”

“Aday adaylığımdan itibaren hiç rakam telaffuz etmedim. Tek söylediğim 5 – 0 bekleyenler son dakika golü 3 -2 ile yenilebilir. Burada şunu söylemek istedim. Bizim hedefimiz Ordu’da Cumhuriyet Halk Partisi’ni birinci parti olması. Karadeniz’de Ordu’yu kırmızıya boyama hedefi içerisindeyim. Ön seçim, aday profillerimizin iyi olması ve dolu projeler elimizi güçlendiriyor. Fatsalılar kendi adayları yok bilmesinler. Burada daha önce Dr. Sami Tandoğdu abileri vardı, şimdi Dr. Mustafa Adıgüzel kardeşiniz var. Amaç hizmetse ben buranın adayıyım. Bizi sahiplenin biz Fatsa’yı hizmet noktasında eksik bırakmayacağız” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde