23 Temmuz 2024

Şener, Sandık Görevlilerini Dikkatli Olmak İçin Uyardı

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı İhsan Şener, Fatsa İlçe Teşkilatı Sandık görevlileri ile toplantı düzenledi.

Şener, bu toplantının ardından ise Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile Fatsa İlçe Teşkilatı yönetiminde 13 yıl boyunca görev alan üyeler ile toplantıya katıldı.

Sandık Görevlileri Dikkatli Olmalı

Şener,  AK Parti'nin seçim süresinde kimseye haksızlık etmeden çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyerek, "Biz kimseye haksızlık yapmak istemiyoruz ama AK partiye kimsede haksızlık yapmamalıdır. Her birimiz bu hususta azami dikkat göstermeliyiz. Eğer sandık sonuçlarında bir anlaşamamalık söz konusu olduğunda sizlerin bizlere verdiği bilgiler ile hareket edeceğiz. Sandıkta sayım bittikten sonra mutlaka 1 nüsha tutanak alacak. Bu tutanağın resmini çekecek. Tutanağın resmini Seçim Koordinasyon merkezimize ulaştıracak.  Mutlaka nüshanın fotoğrafını çekelim. 'Sonra verelim' gibi söylemlere aldanmayalım, mutlaka alalım. Bu bize Türkiye genelinde resmi seçimler açıklanmadan sonuçları bilmemizi sağlıyor. Birleştirme tutanakları konusunda dikkatli olalım. Seçim bitip, tutanak haline gelene kadar asla sandık başlarından ayrılmayalım."

AK Parti Teşkilatında Görev Yapanlara Teşekkür

Şener, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile Fatsa İlçe Teşkilatı yönetiminde 13 yıl boyunca görev alan üyeler ile biraraya gelerek yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Şener yaptığı konuşmada, "Sorumluluk üstlenmiş, sonradan gönüllü olmuş, vazifelerini sonraki arkadaşlarına devretmiş, gönül rahatlığıyla bugün de bu sofrada birlik ve beraberlik içinde oturmak ve birlikte dertleşmek, güç birliği yapmak, birbirimizi severek ve birbirimize selam verebilmek, birbirimizle kolkola olabilmek ancak Ak partililere yakışan bir durumdur. Ben herkesi tebrik ediyorum." dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde