23 Temmuz 2024

Günlüğe dönüyoruz

  • PDF

Değerli okuyucularımız;

14 Temmuz 1986 tarihinde haftalık olarak yayın hayatına başlayan Fatsa Yeni Haber Gazetesi, 8 Haziran itibariyle günlük olarak yayın hayatını sürdürecek.

30 yıldır siz okuyucularımızın desteği ile yayınını sürdüren gazeteniz, artık günlük olarak sizlere ulaşacak.

Kitle iletişim araçlarının her geçen gün önem kazandığı günümüz koşulları, kitlelere daha kısa süreli ulaşmanın zorunluluğunu da beraberinde getiriyor. Dolayısıyla bizler de gazeteniz Yeni Haber’i daha kısa aralıklarla sizlerle buluşturmayı amaçladık. Daha güncel, daha içerikli, gündemi daha yakından takip edip sizlere aktarmayı hedefledik.

Günlük yayınına başladıktan sonra “ABONE” sistemi ile dağıtılacak olan gazeteniz, abone dışında kalan okuyucularımıza ulaşmayacak. Anlayışla karşılarsınız ki; her üründe olduğu gibi gazetelerin çıkmasında da maliyetler her geçen gün artmaktadır. Bu maliyetlerin karşılanması için siz okuyucularımızın “ABONE” desteğine ihtiyaç duyulmaktadır.

Değerli okuyucular;

8 Hazirandan sonra abone olmayan okuyucularımız ”gazetem ulaşmadı” gibi bir şikayette bulunduklarında “ABONE” olunuz talebimizi yinelemek durumunda kalacağız. Bu sebeple Fatsa Yeni Haber Gazetesinin de sizlerden tek talebi aboneliklerinizin yenilenmesine yöneliktir. Daha çok geniş kitlelere ulaştığımızda gazeteniz aracılığı ile memleketin sesi daha güçlü ve gür çıkacak, tarafsız ve bağımsız yayın politikası bazında daha objektif olacaktır. Ancak ve ancak bu ideal sizlerden aldığımız destekle hayat bulacaktır.

Kamuoyuna arz olunur…

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde