23 Temmuz 2024

ÜNYE’DE YENİ FAKÜLTE VE İŞ ALANLARI!!

  • PDF

CHP’ nin Ünye mitingi coşkulu geçti. Katılımın yoğun olduğu mitingde sahil kentini vaatleriyle coşturan adaylar, Ünye’nin ekonomik ve sosyal geleceğine dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ordu’nun Atom Karıncası CHP Milletvekili Adayı İsa Yazıcı, Ünye’ye ikinci bir fakülte sözü verdi. Üniversitenin ilçe ekonomisine ciddi anlamda canlılık kazandırdığını söyleyen Yazıcı, genç nüfusun beklentilerine de hızla cevap vereceklerini ifade etti. İktidara geldiklerinde halk evleri, bilgi evleri, gezici kütüphaneler ve pilot eğitim uygulamalarıyla Ünye’yi eğitimde ileri seviyelere taşıyacaklarını, ihtiyacı olan ailelere gerekli burs ve desteklerinde karşılanacağı sözünü verdi. Ünye’nin sanayi, ekonomi ve turizmine de değinen Yazıcı; “ Ünye’nin tarım dışında en büyük sanayi kuruluşu olan Ünye Çimento Fabrikası ve Ünye Limanı yıllardır beklenen gelişmeyi kat edemedi .Ayıracağımız ödeneklerle bu durağanlığın önüne geçecek, fabrikamızı ve limanımızı canlandıracak büyümesi ve gelişmesini sağlayarak genç nüfusa yeni iş imkanları sağlayacağız. Ünye bir turizm ve ticaret merkezi olacak! Sayıları günden güne artan tekstil fabrikalarının kalitesini ve alt yapısını destekleyecek, iş için büyükşehirlere göç vermenin önüne geçeceğiz! Sahil boyunca ilerlediğinizde oteller, pansiyonlar plajlar göze çarpıyor. Bunların hepsini tek tek istihdam anlamında değerlendirilecek, Ünye’yi yerli ve yabancı turizme açacağız. Böylelikle bu şirin beldemizi adeta Karadeniz’in Bodrumu haline getireceğiz!”

Vaatleriyle ve projeleriyle halkın sevgi ve ilgisini kazanan Yazıcı, geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen Ünye Devlet Hastanesi için;

“Zamanlamayı her ne kadar manidar bulsak ta Karadenize ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim. Hastanenin yapımı bu kadar gecikmemeliydi. Biz başladığımız projeleri en hızlı şekilde milletimizin hizmetine sunacağımıza söz veriyoruz. Hizmetler oy için rant kapısı değildir. Hızla tamamlanmalı ve hizmete sunulmalıdır. Projelerimizin içinde, hastanemize il dışından gelecek olan hasta ve yakınları için yapılacak misafirhaneler de bulunmaktadır. Her alanda değişime ve gelişime açık zeki bir halkımız var. Ünye’nin muhteşem değişimine hazır olun!” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde