23 Temmuz 2024

GÜRGENTEPE’DE AK PARTİ COŞKUSU

  • PDF

                

 

7 Haziran seçimleri seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Oktay Çanak, Gürgentepe ilçesinde coşkuyla karşılandı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte Gürgentepe ilçesine giden AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Oktay Çanak, miting alanında toplanan vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Burada binlerce kişiye seslenen Oktay Çanak, bütün Gürgentepelilere gönülden teşekkür etti. Konuşmasında, AK Parti’den önce ve AK Parti’den sonra Türkiye ve Ordu ilini değerlendiren Çanak, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’nin milletin gücüyle kurulduğunu söyledi. 3 Kasım 2002’de ise yine milletin desteği ile iktidar olduğunu, 13 yıldır istikrar ve kalkınma konusunda Türkiye’ye çağ atlattığını belirten Çanak, “Geçmiş dönemleri hatırlayın. Yıllarca bu millete hiç değer vermemiş, vatandaşını ezmiş, onun iradesi üzerinde vesayet kurmuş, her 5 yılda bir ekonomik kriz oluşturmuş, 20 banka batırmış koalisyonlu dönemleri hatırlayın. Ama çok şükür o zamanlar geride kaldı. Artık bu milletin kurduğu Ak Parti var. Bu millete sadece ve sadece hizmet etmeyi şiar edinmiş bir AK Parti var. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde hep birlikte yine AK Parti diyeceğiz” dedi.

Mitingde bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti dışındaki mevcut siyasi partilerin iktidar olmak gibi bir hedefi olmadığına dikkat çekti. Yılmaz, “Kılıçdaroğlu’na soruyorlar, yüzde kaç oy hedefiniz var diye. Kılıçdaroğlu yüzde 30 diyor. MHP’ye soruyorlar, yüzde 18 diyor. HDP ise barajı aşma derdinde. Aslında büyük fotoğrafı görmek lazım. Bunların tek derdi AK Parti’yi yıkmak ve koalisyon oluşturup Türkiye’yi eski günlerine götürmek. İnşallah bu art niyetli hedeflerine ulaşamayacaklar. İnşallah birlik beraberliğimiz devam edecek ve 8 Haziran’dan itibaren AK Parti ile kalkınma ve istikrarımız devam edecektir” diye konuştu.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde