23 Temmuz 2024

Grup ve Ara Yolların Tamamına El Atıldı…

  • PDF

YOLLAR NAKIŞ GİBİ İŞLENİYOR…

Gerçekleştirdiği 752 km’lik asfalt yol ihalesi ile önemli bir yatırıma imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, 3 yıl içerisinde Ordu'daki grup ve ara yolların tamamını bu proje kapsamında sıcak asfaltla sağlıklı bir yapıya kavuşturacak.

SANAT YAPILARI ORTAYA ÇIKIYOR…

752 km ile Türkiye’nin en büyük yol ihalelerinden birini gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, havaların da güzel gitmesiyle birlikte çalışmaları hızlandırdı. Yetkililer; yol genişletme çalışmaları, reglaj çalışmaları, kazı ve dolgu çalışmaları, duvar, menfez, drenaj hatlarının yapılması gibi sanat yapısı çalışmalarının yanı sıra kırmataş malzeme ile alt temel ve plentmiks temel çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

ÖLÇÜM, PROJELENDİRME VE İMALAT DEVAM EDİYOR…

Yüklenici firma tarafından aralıksız sürdürülen çalışmalarda, proje doğrultusunda 450 km’lik yolun ölçüm, 240 km’lik yolun projelendirme çalışmalarının tamamlandığı 180 km’lik yolda ise alt yapı ve üstyapı imalat çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

İMALATLAR DENETİMDEN GEÇİYOR…

Yapılan halihazır ölçüm çalışmalarının kontrol mühendisleri tarafından yerinde kontrol edildiğini belirten yetkililer, kontrollerin tamamlanmasının ardından da projelendirme çalışmalarının yapıldığını belirtti. Halihazır ölçüm ve projelendirme çalışmalarının aynı anda farklı ilçelerde bulunan yollarda hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen yetkililer, imalatlar ile ilgili gerekli her türlü test ve deneyin Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı kontrol mühendisleri denetiminde gerçekleştirildiğine vurgu yaptı.

Yüklenici firma tarafından 13 farklı ilçede 25 farklı yolda alt yapı ve üstyapı imalat çalışmalarını sürdüren ekipler, 19 ilçenin tamamında ise halihazır ölçüm ve projelendirme çalışmalarına devam ediyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde