23 Temmuz 2024

“Çalıştık, ter döktük dedikleri her yerin kapısına kilit vuruyorlar”

  • PDF

CHP Ordu Milletvekili Adayı Seyit Torun Perşembe’de yaptığı mitingle vatandaşlarla buluştu.  Miting alanlarının sadece proje açıklama yeri değil aynı zamanda hesap verme yeri olduğuna değinen Torun, Perşembe belediye meydanını dolduran vatandaşlara seslendi. Seyit Torun konuşmasında şunlara değindi;

“Miting alanları sadece proje açıklama yeri değildir. Aynı zamanda hesap verme yeridir. Burada size seslenen hemşeriniz Perşembe Spor Kulübünde futbol oynadım ter döktüm demiş. Peki aynı teri Perşembespor Kulübü kapanırken, derneği kapanırken de dökmüş mü? Perşembe’ye ne yapmış?

Sevgili Perşembeliler, son günlerde durdular dinlendiler çöp sorununa geldiler. Bizim ürettiğimiz çözümü bir kenara ittiler, bir şey yapmış gibi tabela asıp çözdük diyorlar. Çözümünüzü göreceğiz. Sizin çözümünüz ilkel bir çözüm. Herkesin terk ettiği bir çözüm ve çözüm olarak kabul edilmiyor. Önemli olan bilimin bugün geldiği noktada çözüm üretmektir. Bu sadece seçim öncesi sizin önünüzde propaganda malzemesidir başka bir şey değildir. Gelsinler istedikleri ortamda tartışalım nasıl çözdüğümüzü gösterelim. Gelsin kendilerine belediyecilik dersi verelim. Onlar Melih Gökçek’e gitmesinler buraya gelsinler. Melih Gökçek’in kim olduğunu herkes biliyor. Bizim ne yaptığımızı 10 yıldır Ordu halkı biliyor. 5 yıl da Ulubey halkı biliyor. Biz memleketimizi insanımızı seviyoruz her noktada yardım etmeye hazırız. Perşembemiz cennetten bir köşe. Önceki belediye başkanınız Cittaslow gibi güzel bir proje başlattı onun bile devamını getiremediler.

Sevgili hemşerilerim şunun altını çizmek istiyorum. Bizim derdimiz memleket derdi. Bizim yaptığımız projeler ekmeği büyütmek, aşı büyütmek, işsizliği önlemek, yoksulluğu önlemek. Emekliye iki maş ikramiye dedik fazla gördüler hemen kaynak sordular. Halka refahı çok gördüle. Mazotu 1,5 lira yapacağız, taşeron işçiliği kaldıracağız, asgari ücreti 1500 lira yapacağız dedik hemen kaynak nerde dediler. Halka zenginliği çok gördüler. Bize kaynak soranlar seçime üç gün kala öyle projeler açıklıyorlar ki siz nerden buldunuz kaynağı demek lazım. Madem bişey yapacaksınız Ordu’ya yapsaydınız ya! Yatırım planlarına alsaydınız ya bu projelerinizi. Elinizi tutan mı var? Şimdi biz iktidara geliriz ve halk zenginleşir diye mi korkuyorsunuz? Merkez Türkiye Projemizi yaparız ve Ordu Kuzey’in yıldızı olur diye mi korkuyorsunuz?

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde