23 Temmuz 2024

MURAT KAÇAK’IN ÇALIŞMALARI BAŞ DÖNDÜRÜYOR…

  • PDF

VATANDAŞ; “MURAT KAÇAK’A SAHİP ÇIKMAK, FATSAYA SAHİP ÇIKMAKTIR”

MHP Ordu Milletvekili adayı Murat Kaçak’ın son üç günlük programı baş döndürdü. Sabahtan başladığı ziyaret ve temaslarını gecenin geç saatlerine kadar sürdüren Kaçak’ın son ana kadar temposunun hiç düşmeyeceği anlaşıldı.

İŞTE BAŞ DÖNDÜREN ZİYARET VE TEMASLAR..

Bir gün içinde Kumru ve Çamaş mitinglerini yaparak Fatsa’ya dönen Murat Kaçak, daha sonra Sanayi-Kurtuluş Dolmuş Hattı Kooperatifi’nde dolmuşçu esnafıyla bir araya geldi. Sonraki gün Kurtuluş Mahallesi, Fatsa Devlet Hastanesi, Şifa Tıp Merkezi ve Devlet Hastanesi ek binasında vatandaşlarla ve çalışanlarla görüşen Kaçak, bütün bunların yanı sıra bazı cenaze ve düğünlere de katılarak kırılması zor bir rekora daha imza atmayı başardı. Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde başta tekstil firmaları olmak üzere bütün iş yerlerini ziyaret eden Murat Kaçak, öğle saati geldiğinde çalışanlarla birlikte sıraya girerek yemek yedi. Gittiği her yerde bir anda insanlarla kaynaşmayı ve iletişim kurmayı başaran Murat Kaçak, sırasıyla Avrasya Medi Tech Hastanesi, Fatsa City ve Dolunay Hünkâr Restoran’da idareci ve çalışanlarla da görüştü.

VATANDAŞLAR, KAÇAK’IN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN…

Murat Kaçak’ın durmak bilmeyen yoğun temposu, Ordu ve Fatsa’daki siyasi çevrelerde dikkat çektiği gibi, vatandaşlar tarafından da büyük takdirle karşılanıyor. 7 Haziran Seçim çalışmalarına başladığından bu yana Murat Kaçak’ı ilgiyle takip ettiklerini söyleyen bazı vatandaşlar, sürecin başında bazen kendisine ön yargılı baktıklarını ancak zaman içinde gönüllerinde taht kuran bir isim haline geldiğini belirttiler. Mesai mefhumu gözetmeden yoğun bir emekle çalıştığını gördükleri Murat Kaçak’ın, ortaya koyduğu performansın mutlaka önemli bir karşılık bulacağına inandıklarını kaydeden vatandaşlar; “Daha önce onu tanımayanlar ya da hiç görmeyenler, ilk karşılaştıklarında Kaçak’ın samimi ve sıcak tavırlarını gördüklerinde kendisi hakkında olumlu düşünmeye başlıyor. Samimi olduğu için de inandırıcı olmayı başarıyor. Üstelik özellikle Fatsa’dan sadece onun aday olması seçimlerdeki şansını artırıyor. Zaten Fatsalılar olarak Kaçak’a sahip çıkmak zorundayız. Çünkü Kaçak’a sahip çıkmak Fatsa’ya sahip çıkmaktır.” ifadeleriyle düşüncelerini paylaştılar.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde