23 Temmuz 2024

MURAT KAÇAK’TAN YAZILI AÇIKLAMA… “SARSILMAZ VE YIKILMAZ DOSTLUKLAR KURDUK”

  • PDF

MHP Ordu Milletvekili adayı olarak 7 Haziran Genel Seçimleri’ne katılan Murat Kaçak, yaşadığı seçim sürecine ilişkin bir basın açıklaması yaptı. Örnek çalışma temposuyla partili partisiz bütün Ordu kamuoyunun takdirini gören Murat Kaçak, demokrasilerde seçimlerin vazgeçilmez bir unsur olduğunu hatırlatarak, bu anlamda milli iradenin verdiği karara saygı duymak gerektiğini söyledi.

“BELKİ SANDIKTAN ÇIKAMADIK AMA…”

Yaklaşık iki buçuk ay önce başladığı çalışmalar sırasında Ordu’nun büyük bir bölümünü gezdiğini, insanları daha yakından tanıdığını ve önemli dostluklar kurduğunu belirten Kaçak; “Elbette böyle bir maratona başlarken kazanmanın olacağı gibi kaybetmenin de normal bir sonuç olacağını biliyorduk. Fakat içinde bulunmaktan onur duyduğum Ülkücü dava, seçimlerle başlayacak ya da son bulacak bir dava değildir. Birçok dava arkadaşım gibi, ben de bu hareketin içinde ömrümün tamamını kullanacağım. Bizim asıl amacımız, bir seçim atmosferi içinde hem sandıktan çıkabilmek, hem de ve asıl önemlisi davamızı ve davamızın içinde barındırdığı düşünceleri vatandaşlarımızla paylaşmaktı. Seçimler gelir geçer. Ama davalar insan ömrünün yetmeyeceği kadar büyük ve geniş zamanlara ihtiyaç duyar. Hayatım boyunca davamıza bir nebzecik de olsa katkı sunabilirsem bundan onur duyarım. Bu anlamda belki sandıktan çıkamadık ama bize oy veren insanların teveccühünü ve memnuniyetini kazandık. Yıkılmaz ve sarsılmaz dostluklar kurduk.” dedi.

“HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kaçak, açıklamasının kalan bölümünde şu ifadelere yer verdi: “Bu duygu ve düşüncelerle seçim çalışmalarımız sürecinde bizimle beraber olan; İl başkanlığımız ve yönetimine, tüm ilçe başkanlarımız ve yönetimine, tüm ocak başkanlarımız ve yönetimine, kadın kollarımız ve yönetimine, ayrıca bu süreçte bizimle birlikte gece gündüz çalışan gönüldaşlarıma, desteklerini esirgemeyen genç kardeşlerime ve her gittiğimiz yerde bize sıcak yüreklerini açan aziz milletime gönül dolusu şükranlarımı sunarım.”  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde