23 Temmuz 2024

ARAŞTIRMACI GAZETECİ EMRE ESER AFRİKA’DA

  • PDF

Fatsa Belediyesi’nin Afrika’da su kuyusu açacağız haberinin ardından Afrika’da soluğu alan araştırmacı gazeteci Emre ESER, müjdeli haberi Afrikalılarla paylaşarak konuya ilişkin röportaj gerçekleştirdi.

Heyecanları yüzlerinden okunan Afrikalılar haberi okuduklarında çok mutlu olduklarını söyleyerek, Fatsa Belediye Başkanının su kuyularını hangi tarihte açacağını merakla beklediklerini ifade ettiler.

Su kuyuları açıldığında Fatsa Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Anlayanın heykelini dikeceklerinin de müjdesini veren Afrikalı vatandaşlar; “Su kuyularının yapımı tamamlandığında açılışını yapmak üzere tüm Fatsalıları da Afrika’ya davet ediyoruz” dediler.

Oralara kadar gitmişken Afrika’nın suyunu içmeyi de ihmal etmeyen gazeteci Emre ESER, “ Benim memleketimin suyu Afrika’nın suyundan daha tatlı. Su kuyularının yapımı tamamlandıktan sonra Fatsa’nın suyunu da Afrika’ya taşımalıyız. Fatsa Belediye Başkanımız sayın Hüseyin ANLAYAN Fatsa’nın suyunu Afrika’ya taşıyacak bir projeyi ortaya koyarak Afrikalılara yeni bir müjde vermelidir” diyerek konunun ehemmiyetine vurgu yaptı.

MİZAH HABER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde