23 Temmuz 2024

GÜLEN ADAMLAR FATSA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekilleri Seyit Torun ve Mustafa Adıgüzel, Fatsa ilçe teşkilatının da katılımıyla Cumhuriyet Meydanında teşekkür mitingi yaptılar.

Fatsa’da yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılanan vekiller ziyaretlerini sık sık yineleyeceklerini ifade ettiler.

Fatsa’da eskiden Doktor Sami Tandoğdu abiniz vardı artık Doktor Mustafa Adıgüzel kardeşiniz var diyen Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel; “ Bugüne kadar bize nasıl ulaşmışsanız bundan sonra da bu kadar kolay ulaşacaksınız. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Hiç kimseye benzemeyen vekiller olacağız. Bütün baskılara rağmen bizleri vekil yaptığınız için teşekkür ediyoruz. Herkesi sevgi ile kucaklayacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

Fatsa’mın yürekli insanlarını sevgiyle kucaklıyorum diyerek sözlerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Seyit Torun; “ Bize gösterdiğiniz güvenden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten zor bir süreç yaşadık. Bütün imkânsızlıklara rağmen sizlerin cesaretiyle ve gücüyle bu seçimden galip çıktık. Başta İl Başkanım, ilçe başkanım ve yönetimine bu zorlu süreçte destekçimiz olduğu için sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra sizleri mahcup etmeyeceğiz. Sorunların çözüm noktasında sizlerin yardımcısı olacağız. Bizlere vermiş olduğunuz desteklere karşı mahcup olmamaya çalışacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekilleri Seyit Torun ve Mustafa Adıgüzel teşekkür mitinglerini diğer ilçelerde de devam ettireceklerini ifade ettiler.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde