23 Temmuz 2024

FATSA YAZA HAZIR

  • PDF

Orta refüj ve kavşaklarda farklı peyzaj çalışmaları yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, Giresun il sınırından Samsun il sınırına kadar olan karayolu ağındaki Gülyalı, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerimizle Altınordu-Ulubey arasındaki karayolu üzerindeki birçok noktada peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.

DOĞAYLA İÇ İÇE ALANLAR OLUŞUYOR…

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, bölgenin iklimine uygun bitkisel peyzaj projeleri geliştiriyor. Çevre düzenleme çalışmalarında, Ordu’nun ekolojik koşullarına göre bitki ve tohumları belirleyen Büyükşehir Belediyesi, doğayla iç içe alanlar oluşturuyor. Ekipler çalışmaları kapsamında, ana arterler boyunca yer alan refüj ve kavşakları düzenlerken, buralara farklı türde çiçek ve bodur ağaçlar da dikiyor.

Özellikle uluslararası karayolu güzergâhı üzerinde bulunan alanlarda görsel zenginliğe daha da önem veren Ordu Büyükşehir Belediyesi,  doğal güzellikleriyle Karadeniz’in incisi olan Ordu’nun, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları ile de farklılığına fark katmaya devam ediyor.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde