23 Temmuz 2024

“İnsanlarımızın sorunlarına çözüm üreteceğiz”

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi'nden 7 Haziran'daki genel seçimde Ordu milletvekilleri olarak seçilen Mustafa Adıgüzel ve Seyit Torun, mazbatasını İl Seçim Kurulu'ndan aldı. 
7 Haziran genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Ordu milletvekili olarak seçilen Mustafa Adıgüzel ve Seyit Torun, bugün İl Seçim Kurulu'nda imzalarını tamamlayarak mazbatalarını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan Seyit Torun, hemşehrilerinin kendilerini tercih ettiğini ve seçildikleri için mutlu olduklarını söyledi. Onların oylarıyla halkı temsil edecekleri için gurur duyduklarını dile getiren Torun, "Vatandaşlarımızın bizi tercih edip seçmeleri ve onların oyları ile halkı temsil edecek olmak gurur veriyor. Bize bugüne kadar katkı veren vermeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra görevimiz Ordu'yu en iyi şekilde temsil etmektir. Ordumuza faydalı hizmetler yapmaktır ve her nerede olursa olsun insanlarımızın sorunlarına çözüm üretmektir. Allah mahcup etmesin" dedi.
Mustafa Adıgüzel ise güzel bir seçim geçirdiklerini belirtti. Seçimlerin demokrasi çerçevesinde geçtiğini ve herkesin fikirlerini ortaya koyduğunu aktaran Adıgüzel, "Vatandaşlarımızın fikirlerini beyan etmesi ile milletvekili olarak seçildik. Bundan sonra özelde Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir milletvekili olarak hassasiyetlerimizi sürdüreceğiz fakat genelde de hem Ordu'nun genelini hem de Türkiye'nin genelini temsil eden bir vekil olmaya gayret edeceğim" diye konuştu.
Mazbata töreninin ardından milletvekilleri ve parti yöneticileri adliye binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde