23 Temmuz 2024

ELEKÇİ PARK KAFETERYA YENİ YÜZÜYLE HİZMETE GİRDİ

  • PDF

Daha önceden Fatsa Belediyesi tarafından işletilen ve sonra kiraya verilen işletmeciliğini İlker Coşkun'un yaptığı Fatsa Belediyesi Elekçi Park Kafeterya gerçekleşen açılış ile resmen hizmete girdi.
 Elekçi Park Kafeterya’nın açılışına Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Erişmiş, Fatsa Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Ethem Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı.

 “GÜZEL TESİS DAHA DA GÜZELLEŞTİ”
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Elekçi Park Kafeterya ile ilgili yaptığı açıklamada; “Daha önce buranın işletmeciliğini Fatsa Belediyesi olarak biz yapıyorduk. Burada yapmış olduğumuz parkın içerisinde park ve kafeterya restaurant tesisimiz vardı şu anda burada bir yenileme çalışması yapıldı. Alan genişletildi, imkan güzelleşti aynı zamanda işletmeciliğini kiraya verdik, güzel de fiyata vermiştik. İşletmeci arkadaşlarımız burayı çok güzel restore ettiler ve bugün hizmete açtılar çok da güzel bir tesis oldu. Önceki güzellik daha da güzelleşti. Ben bu vesileyle Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum ve bütün hemşerilerimizi buraya davet ediyorum. Gerçekten ırmağın kenarında deniz manzaralı çok güzel oturma mekanı, cafe restaurant hizmete girdi. Herkese hayırlı olsun diyorum.” dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde