23 Temmuz 2024

“OFF-ROAD KEYİFLİ BİR SPOR”

  • PDF

Gölköy Off-Road Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gölköy Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Gölköy Off-Road Kulübü Başkanı  İsmail Garip ve yönetim kurulu üyeleri Alper Özsoy, Murat Şimşek, Aziz Günay, Tolga Uludağ ve Ahmet Çakır’ı makamında kabul eden Vali  İrfan Balkanlıoğlu, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Gölköy Off-Road Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Gölköy’de Off-Road Yarışlarına büyük bir ilgi duyulduğunu ve  çoğunluğunu da esnafların oluşturduğunu söyleyen Gölköy Off-Road Kulübü Başkanı  İsmail Garip, her yıl geleneksel olarak yapılan Uluvahta Yayla Şenlikleri kapsamında bu yılda 25-26 Temmuz 2015 tarihinde Gölköy Off-Road Kulubü’nün davetlisi olarak birçok ilden ve bölgeden de yarışçıların katıldığı müsabaka gerçekleştirileceğini söyleyerek, ”Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’nu aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız“ dedi.

Uluvahta Yayla Şenlikleri kapsamında  yapılacak Off-Road Yarışlarına programı uygun olduğu takdirde katılacağını söyleyen Vali Balkanlıoğlu, Off-Road yarışları son derece heyecanlı, son derece güzel, keyifli, eğlenceli bir spor. Off Road’cu arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde