23 Temmuz 2024

“AMACIMIZ DAHA KALİTELİ HİZMET SUNABİLMEK”

  • PDF

Fatsa Gıda Maddeleri Odasının kendi mülkü olan yeni hizmet binası görkemli bir törenle açıldı.

Açılışa Ordu Valisi İrfan BALKANLIOĞLU, Fatsa Kaymakamı Mehmet YAPICI, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah UÇAR, Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih ERİŞMİŞ, Ordu İş Kur Müdürü İsa KAYMAK, Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muhammer KÜÇÜKÖKSÜZ, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali FEYZİ, Fatsa Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun KARATAŞ, Fatsa Emniyet Müdürü İ. Ethem ÖZTÜRK’ün yanı sıra birçok davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Gıda Maddeleri Odası Başkanı Aydın BOSTANCIOĞLU; “Dünya’da mekân ahirette iman sözünden yola çıkarak üyelerimize daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla Fatsa Gıda Maddeleri Odası ile Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası yöneticileri birlikteliğin sağlanabilmesi için bir araya gelip açılışını yapacağımız hizmet binasının alımını yapıp, iç dış tadilatını tamamladık.

Sabah güneş doğmadan kalkıp, besmele ili yola çıkan iş yerini açan, akşamın geç saatlerine kadar iş yerlerini açık tutup vatandaşlara hizmet veren düğününü, bayramı, cenazesi bile olmayan, 18 saat çalışmak zorunda kalan ancak geçimini zor temine den benim cefakâr ve sanatkâr kardeşlerim. Sizlerden aldığımız gücümüzü sizlere hizmet ederek paylaşmak istiyoruz. Malumunuz üzere kamu kurum ve kuruluşu niteliğinde olan odalarımız sıkışık bir alanda hizmet veriyordu. Tek gelir kaynağı üyelerden aldığı aidatları, en üst düzeyde tasarruf yaparak bu binanın alımı yapılmıştır. Odamızın açılışına katılan, gelemeyip telefon açan, çiçek gönderen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçemize, ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu güzel mekâna kavuşmanın heyecanını bizlerle paylaştığını için ben de sizler kadar mutluluk duyuyorum diyerek sözlerine Başlayan Ordu Valisi İrfan BALKANLIOĞLU; “ Gerek şoförlerimiz gerekse gıda üreticileri ve satıcıları bu ülke için önemli esnaflardandır. Geçmişten günümüze kadar esnaflar sayesinde bu memleketin sırtı yere gelmedi. Esnaf deyince aklımıza dürüst, namuslu, ahlaklı insanlar geliyor. Esnaf demek sözünün eri olmak demektir. Bu güzel binayı görünce diyorum ki Fatsa’nın esnaflarının durumları iyi ki odalarını desteklemişler. Binanız hayırlı ve uğurlu olsun inşallah” dedi.

Açılış kurdele kesimi ve ikramlarla devam etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde