23 Temmuz 2024

ŞENER: RAMAZAN AYI MUCİZELERLE DOLU BİR AYDIR

  • PDF

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ramazan ayının İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Ramazan ayının kardeşliği öne çıkardığını söyleyen Şener, “Hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu bu değerli ay aynı zamanda bir kurtuluş ayıdır. Peygamber Efendimiz (s.a.v.), buyurduğu gibi “Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluştur.” buyurmuşlardır. Bu önemli ayın insanlığın içinde bulunduğu sıkıntılar ve zulümlerden kurtulmasına, gözyaşlarını dindirmesine vesile olmasını temenni ediyorum. "dedi.

Şener, tokun açın, zenginin fakirin halinden anladığı Ramazan ayında, nefsin oruçla terbiye edildiğini ifade ederek, "Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni barındıran Ramazan Ayı, Mukaddes Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ilk ve son ayetlerinin yeryüzüne indiği mucizelerle dolu bir aydır. Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda, hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini en içten duygularımla kutluyorum. Bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan diliyorum.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde