23 Temmuz 2024

Hep birlikte iftar açtılar

  • PDF

Ordu Üniversitesi idari personeli, ODÜ Rektörü Prof Dr. Tarık Yarılgaç tarafından verilen iftar programında İktisadi İşletme Turizm Uygulama Restoranı’nda bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, ODÜ Genel Sekreteri Metin Karakuş ve birimlerde görev yapan idari personeller katıldı.

Tek tek masaları gezerek idari çalışanların Ramazan ayını kutlayan Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ramazan ayında birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirecek bu tür iftar sofralarında buluşmaktan haz duyduğunu belirterek şunları dile getirdi:

"Birlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının en yüksek mertebesine ulaştığı Ramazan ayı vesilesi ile aynı masa etrafında sizlerle bu maneviyat ortamını paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Oruç ibadeti; içinde bulunduğumuz değerleri, kıymetleri bir kez daha bizlere hatırlatacak, sahip olduğumuz nimetlerin ve güzelliklerin kıymetini bilmemizi ve idrak etmemizi sağlayacaktır. Ramazan ayının eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden millet olarak feyizlenmek temennisi ile hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum."

Ordu Üniversitesi'nin engelli öğrencilerinin de katıldığı iftar programında Ramazan'ın huzurlu ve bereketli atmosferinde ilahiler ve müzikler eşliğinde iftar yapıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde