23 Temmuz 2024

“TEK TEMENNİMİZ SÜRECİN HIZLANDIRILMASI”

  • PDF

Yapımı devam eden Fatsa Devlet Hastanesi’nin ne zaman taşınacağı ve teslim edileceği ile ilgili tedirgin bekleyişlerini sürdüren hastane dolmuş hattı şoförleri süreci yakından takip ettiklerini ifade etti.

İnşaat çalışmalarının başlamasıyla ve polikliniklerin bir bir taşınmasıyla yolcu kapasitelerinde azalma olduğunu söyleyerek, zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten şoförler, tek temennilerinin sürecin hızlandırılıp, hastanenin biran önce teslim edilmesi olduğunu belirttiler.

82 No'lu Hastane Dolmuş Kooperatifi Başkanı Hüseyin Uyguç; “ Dolmuşçular olarak zor bir süreçten geçiyoruz. İlçemize güzel bir yatırım yapılıyor ve sonucunda da anlayış göstermeye çalışıyoruz. Yaklaşık bir yıldır işlerimizde oldukça düşüş yaşanıyor. Poliklinikler taşındı ve kalan bloklarında taşınarak mevcut binanın yıkılacağını biliyoruz. Mayıs ayı gibi yıkılacağı söylenmişti ama şu an bayram sonrasına ertelendiğini duyduk. Süreci tedirgin bir şekilde takip etmeye devam ediyoruz. Sürecin hızlandırılması tek temennimiz. Fatsa’ya güzel bir hizmet kazandırılıyor ve gülü seven dikenine katlanır diyerek beklemeye devam ediyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde