23 Temmuz 2024

ALTINORDU BELEDİYESİ MAHALLELERİ İLE İFTARDA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

  • PDF

Altınordu Belediyesi’nin mahallelerde uygulamaya koyduğu “Altınordu Belediyesi Mahalleleri ile İftarda Buluşuyor “ programı tüm hızıyla devam ediyor. İlki Eskipazar Mahallesi’nde yapılan iftar programı bu kez Karşıyaka Mahallesi’nde gerçekleşti.   Yağmura rağmen yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da katıldı. İftar öncesi masaları tek tek gezen iki Belediye Başkanı da oruçlarını protokol masası yerine, mahalle sakinlerinin yer aldığı bölümde, ailelerin sofralarına ortak olarak açtı.

İftar sonrası Karşıyaka Mahalle sakinlerine hitap eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Büyükşehir ve Altınordu Belediyesi olarak, elbirliği ve işbirliği sayesinde standartları yüksek bir şehir inşa ediyoruz” dedi. Başkan Tekintaş şunları söyledi;

“Altınordu Belediyemizin düzenlemiş olduğu mahalle iftarları organizasyonu kapsamında düzenlenen Karşıyaka Mahallesi  iftar programına katıldığınız için sizlere teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Kıymetli  sakinlerimiz,  öncelikle Altınordu Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemizle el birliği ve iş birliği içerisinde bulunduğumuz bu güzel şehrimizi, büyükşehrimizin merkezi olarak kabul ettiğimiz 200 bine yakın nüfuslu Altınordu  ilçemizi sizlerin de desteği ile birlikte imar etmeye, inşa etmeye devam ediyoruz. Tabi ki günler hızla akıyor ama biz de biliyoruz ki; Bu şehri, bu milletin verdiği destek ve güvenle yaşanabilir bir hale getirmeye devam ediyoruz.  Özellikle havalimanı açıldıktan sonra dış ziyaretçilerimizin yoğun olduğu bir dönemde hem görsel itibari ile, hem de sportif, sosyal, kültürel alanları itibarı ile özellikle mimari yapısı, imar yapısı, altyapısı ve üst yapısıyla yeniden inşa etme çalışmalarımız devam ediyor. Dış mahallerimiz ile birlikte 92 mahalleye sizlerin sayesinde hizmet vermeye devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte birlikte yürüyeceğimiz bu yolda daha fazla işbirliğine ve el birliğine ihtiyacımız olduğunu ifade ediyor, bu güne kadar verdiğiniz güven ve desteğe sonsuz teşekkür ediyoruz”.

OBB BAŞKANI ENVER YILMAZ; ORDU TÜRKİYE’NİN, ALTINORDU İSE ORDU’NUN YILDIZI OLACAKTIR

Karşıyaka Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise yaptığı konuşmasında Ordu’nun Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir, Altınordu’nun da Ordu’nun parlayan yıldızı olacağını söyledi.  İftarını bir ailenin oturduğu masada birlikte açan OBB Başkanı Enver Yılmaz birlik ve beraberliği işaret ettiği konuşmasında şunlara yer verdi;

“Karşıyaka Mahallemizin bu güzel okul meydanında, hem Karşıyaka hem de çevre mahalle sakinlerimizi burada Ramazan ayında misafir etmek heyecan verici bir durum. Ben değerli Belediye Başkanımız,  başarılı Belediye Başkanımız Engin Bey’e, Engin abimize huzurlarınızda böyle güzel iftar mekanlarında bizleri buluşturduğu için gönülden teşekkür ediyorum.

Elbette bizler kardeşler topluluğuyuz. Hizmet kervanımızda bu doğrultuda yürüyecektir.  Ordu’nun lokomotif ilçesi, merkez ilçesi Altınordu ilçesidir. İlimizi Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir, Altınordu ilçemizi de Ordu’nun parlayan yıldızı, Havalimanın merkezindeki şehri, üniversite şehri ve doğal coğrafyasıyla ve dereleriyle Türkiye’ye model olan bir ilçe yapmak konusunda gayret içerinde olduğumuzu bilmenizi isterim. Bugün Ramazanımızın 6’ıncı gününde bu iftar sofrasında bizleri birlik ve beraberlik içerinde bu organizasyona getiren ve hep beraber olmamıza vesilen olan öncelikle Allah’a (c.c) hamd edelim, bu birlikteliği sağlayan Belediye Başkanımız Engin Tekintaş’a teşekkür ediyorum, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” şeklinde konuştu.

İftarın ardından Karşıyaka Cami’indeki çayocağında vatandaşlarla bir araya gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, burada mahalle sakinleri ile çay içip, sohbet etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde