23 Temmuz 2024

GÜRGENTEPE SAĞLIKLI VE TEMİZ İÇMESUYUNA KAVUŞUYOR

  • PDF

Hizmet ağını Ordu’nun bütün ilçelerinde yatırımlarıyla genişleten OSKİ Genel Müdürlüğü, Gürgentepe ilçesi Okçabel ve Tepeköy Mahallerinde içme suyu ihtiyaçlarına son verecek isale ve şebeke hattı çalışmalarına başladı.

Gürgentepe İlçesi Okçabel ve Tepeköy Mahallerinde özellikle yaz aylarında su kaynaklarının azalması, mevcut su kaynaklarının yetersiz kalması ve mevsimsel nüfus artışlarından dolayı çevre halkı sağlıklı içme suyu hizmeti almada sorunlar yaşamaktaydı. OSKİ Genel Müdürlüğü teknik ekipleri saha ve fizibilite çalışmalarının ardından çok hızlı bir şekilde proje çalışmalarına tamamlayarak saha çalışmalarına başladı. 6.242 metre isale hattı çalışmalarından 3.600 metresi, 3.422 metre şebeke hattı çalışmalarından 1.250 metresi tamamlandı. Ayrıca proje çalışmaları içerisinde Okçabel Mahallesine 100 metreküplük deponun temeli atıldı. Bu projeyle birlikte ayrıca Okçabel ve Tepeköy’ün çevre mahallerde sağlıklı, temiz içme suyu hizmetinden faydalanacak.

AMACIMIZ BAŞLADIĞIMIZ BÜTÜN İŞLERİ ZAMANINDA BİTİREREK BİRAN ÖNCE ORDULULARIN HİZMETİNE AÇMAK

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük proje iler ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti: “ Şu anda Ordu’nun bütün ilçelerinde, 2015 yılı yatırım programı kapsamında çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Ekiplerimiz kısa sürede proje ve fizibilite çalışmalarını tamamlayarak, ilçe merkezleri ve mahallelerinde ihtiyaç sırasına göre bir yatırım programı gerçekleştirdi. Amacımız başladığımız bütün işleri zamanında bitirerek biran önce Orduluların hizmetine açmak. Gürgentepe İlçemizde içme suyu miktarı yetersiz kalan Tepeköy ve Okçabel mahallelerine hem isale hem de şebeke hatlarımızı hızla döşüyoruz. Bu proje sadece bu iki mahalleye yapılıyor gibi gözükse de aslında isale hatlarımızla birlikte çevredeki civar mahallelere içme suyu hizmetini bu yatırım sayesinde sağlamış olacağız.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde