23 Temmuz 2024

HARMAN DERGİSİ’NİN 14. SAYI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

  • PDF

Harman Dergisi 14. sayısını okuyucularıyla buluşturmak üzere çalışmalarına başladı.

Editörlüğünü Emre Eser’in, Genel Yayın yönetmenliğini Sümeyra Özcüre’nin gerçekleştirdiği Harman Dergisi; turizm, kültür, sanat ve tarihi konuları harmanlayarak okuyucularıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

“Sizlerle birlikte gelişiyoruz”

Birbirinden farklı ve daha önce hiç duymadığınız konuları sizlerle buluşturmanın hevesi ve heyecanı içerisindeyiz diyen Emre Eser; “Fatsa’da dergicilik anlamında uzun bir mesafe kateden ve ivme yakalayan Harman Dergisi’ne sizlerin göstermiş olduğu ilgi her geçen gün artıyor. Bu durumda bizleri ve yayın kurulumuzu hayli mutlu ediyor. 14. sayımızın çıkarmak üzere çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz” dedi.

“Medya olarak daha güçlü olacağız”

Bildiğiniz üzere haftalık yayın yapan “Fatsa Yeni Haber Gazetemizi” günlük vasıflı resmi gazeteye çevirerek her gün okuyucularıyla buluşmasını sağlamıştık diyerek açıklamalarını sürdüren Eser; “En güncel haberleri sizlerle buluşturmak adına günlük gazeteciliğe başlamış bulunmaktayız. Her gün gelişen ve değişen konjonktüre ayak uydurmak adına gelişmemizi sizlerin istemleriyle sağlıyor ve tamamlıyoruz. Sizlerden gelen olumlu yorum ve temennilerin sayesinde, Fatsa’da medya anlamında daha güçlü olmak için ortaya koyacağımız çalışmalarımız hızla devam edecek” dedi.

“Fatsa’da parmakla gösterilen dergiyiz”

Dergi’nin genel yayın yönetmeni Sümeyra ÖZCÜRE ise; “Dergimize satış ve reklam anlamında desteğini esirgemeyen ve talep gösteren herkese teşekkür ediyorum. Kaliteli ve dolu içeriğiyle Fatsa’da parmakla gösterilen Harman Dergisi sizler için var olmaya devam edecek. 14. sayımızın içerik çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Uzun soluklu yayın hayatımızı sürdürebilmemiz ve siz değerli okuyucularımıza buluşabilmemiz için maddi ve manevi desteklerinizi bekliyoruz. Bizi takip etmeye devam edin” dedi.

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde