23 Temmuz 2024

“MAHALLE İFTARLARIMIZ TOPLUMUN HER KESMİNİ BİR ARAYA GETİRİYOR”

  • PDF

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, düzenlenen iftar programları ile amaçlarının; Komşu, akraba ve çevre mahalle sakinlerini aynı sofrada buluşturmak olduğunu söyledi.

Altınordu Belediyesi, mahalleleri ile iftarda buluşmaya devam ediyor. Belediye tarafından Oğmaca Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına Kurtulmuş ve Uzunmusa Mahalle sakinleri de katıldı. Ezanın okunması ile birlikte orucunu açan kalabalığa seslenen Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yapılan hizmetlerin ardından milletin, rahat ve huzur içerisinde olduğunu görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Tekintaş şöyle konuştu;

“Bu güzel mekanda organize edilen iftar programımıza katılımınız dolayısıyla hepinize hoşgeldiniz diyor, saygılar sunuyorum. Bu tür iftar programları ile asıl amacımız; Komşuları, akrabaları, çevre mahallenin sakinlerini aynı sofrada bir araya getirmektir. Ortaya çıkan tablodan ne kadar mutlu olduğumuzu ifade etsek azdır. Ben, özellikle bu sürece katkı sunan, emek sarf eden tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçimlerinde sizlerin bize vermiş olduğu güven ve destek sayesinde, üzerimize yüklediğiniz hizmetkar olma sorumluluğunu yerine getirmeye çalışıyoruz. Zor bir coğrafyada yaşadığımızı biliyoruz. Mevsimin yağışlı geçmesine rağmen Oğmaca Mahallemizde 1 km’ye yakın betonun büyük bir bölümünü tamamlandık. Kurtulmuş Mahallemizde kanalları onarıp burada da yol çalışmamızı bitirmiş olacağız. Uzunmusa Mahallemizde şuanda 700 metresi beton dökülmüş yolumuzun, kalan 300 metresini de sahanın düzenlenmesinin ardından betonunu dökerek milletimizin hizmetine sunmuş olacağız. Yapılan bu hizmetlerin ardından milletimizin, rahat ve huzur içerisinde olduğunu görmenin mutluluğunu yaşıyoruz”  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde