23 Temmuz 2024

RAMAZANDA TASAVVUF ESİNTİSİ DEVAM EDİYOR

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce Ramazan ayı için hazırlanan kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi tarafından tasavvuf musikisi konseri verildi.

Fatsa Kültür Sarayı ve Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen konserlere Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım, Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserlerde Ramazan ayının manevi atmosferiyle bütünleşen birbirinden eşsiz ilahiler, Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ve ekibi tarafından seslendirildi.

Fatsa programının sonunda Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’ye çiçek takdiminde bulunan ve katkıları için teşekkür eden Dr. Mustafa Çöpoğlu; “ Değerli hocamız ve ekibine hoş geldiniz diyorum. Ramazan ayının bu manevi atmosferinde seslendirdikleri güzel ezgilerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye programı öncesinde ise Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ile birlikte Şeyh Yunus Emre Türbesi’ni gezdiler. Ünye Cumhuriyet Meydanı’ndaki konser sonrasında Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’ye çiçek ve günün anısına hediye takdim etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri kapsamında organize edilen programlarda yer almaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi; Başkan Enver Yılmaz ve ekibine teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde