23 Temmuz 2024

VEKİL ŞENER; “AK PARTİ – MHP KOALİSYONU BİR ADIM ÖNDE”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan ŞENER teşekkür ziyaretlerine başladı.

Seçim sonrası tempoyu düşürmeyen Şener, Kumru, Çamaş, Çatalpınar, Kabataş, Aybastı ve Kumru gibi ilçeleri ziyaret ederek hem parti teşkilatlarına hem de vatandaşlara teşekkür etti.

AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı yöneticileriyle birlikte ziyaretlerini sürdüren Şener, ilçelerin parti yöneticileriyle buluşarak durum değerlendirmesi yaptı.

Vatandaşlarla hem gün boyunca, hem de iftar ve sahurda bir araya gelen Şener, “ Yoğun bir seçim temposu atlattık ve seçimin hemen ardından da vatandaşlarımızla bir araya gelerek teşekkür etmek istedim. Ziyaretlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi.

Olası bir erken seçime sıcak bakmadıklarını söyleyen Şener; “"Bir buçuk yılda 3 seçim yaptık ve olası erken seçime sıcak bakmıyoruz. İnşallah güçlü bir iktidar kurulacaktır” dedi.

AK Parti – MHP Koalisyonunun bir adım öne geçtiğini söyleyen Şener; “CHP'nin en çok oyu alan 2. parti oldu fakat AK Partinin CHP ile anlaşmasının zor. CHP bir parça değil 3 parça. Bu yüzden AK Partinin koalisyonda anlaşması zor gibi görünüyor. CHP'nin bir kanadını hükümete alsanız diğer tarafı durmaz. Olası bir CHP, AKP koalisyonunda hükümet 3'e bölünebilir. Diğer bir taraftan CHP'ye karşı MHP'nin tavrını değerlendirecek olursak MHP bir adım öne geçti koalisyonda” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde