23 Temmuz 2024

İftar Yemeğinde biraraya geldiler

  • PDF

Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından iftar yemeği düzenlendi.

İftar programına Vali Yardımcısı Engin Avcı, Ordu İl Göç İdaresi Müdürü Eyyubi Kılıç, Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Özsoy, Vakıf Mütevelli Heyeti Üyeleri, hayırsever işadamları, huzurevi sakinleri ile yerli ve yabancı uyruklu ihtiyaç sahibi vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen iftar programında bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Engin Avcı, ”İnsan olmanın güzelliği paylaşmakla ortaya çıkar, değerlenir ve yaşamdaki ifadesini bulur. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza  ve ülkemize sığınan yabancı misafirlere şefkat eli uzatılmıştır. İlimizde Sayın Valimizin  hassasiyeti ile tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde ulaşılmakta ve sorunlar devletimizin imkanları  ve hayırsever işadamlarının desteği ile çözülmeye çalışılmaktadır” dedi.

Vali Yardımcısı Engin Avcı, “Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu  ile hayırsever işadamlarımıza Ordu halkı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde