23 Temmuz 2024

4 FARKLI ÜLKEDEN 34 ÖĞRENCİ ZİYARETE GELDİ

  • PDF

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Avrupa Birliği Ulusal Ajans tarafından uygulanan ve farklı ülkelerden gençlerin bir araya gelme ve birbirlerinin kültürlerini öğrenme fırsatı sunan “Gençlik Değişimleri Programı” kapsamında Ordu’ya gelen öğrencileri makamında kabul etti.

İtalya, Kosova, Romanya  ve Slovanya’dan  gelen 34 öğrenciyi kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, öğrencilerin Ordu’daki programları ve yürütecekleri faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Ordu’nun çok güzel bir şehir olduğunu belirten  ve tüm yönleriyle Ordu’yu gezmelerini isteyen Vali Balkanlıoğlu, “Ordu, Karadeniz’in incisi. Sadece görmüş olduğunuz bu sahilden ibaret değil. Ormanlarımız, yaylalarımız, derin vadiler, şelaleler muhteşem görüntüsüyle görmeniz gereken nadide yerlerdir. Ülkenize döndüğünüzde Ordu’nun  güzelliklerinden bahsedeceğinizden hiç kuşkum yok. İlimize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette, öğrencilerin  kendisine yönelttiği soruları da yanıtlayan Vali Balkanlıoğlu, ”Görev yaptığınız yerde insanlara hizmet etmek güzel. O,  ilin ekonomik, sosyal, kültürel  yaşamına katkı sunmak, yeni işyerleri açılmasına  yardımcı olmak, mutluluk veriyor. Eğer az çalışırsanız, az hizmet etmiş olursunuz. Bu nedenle çok çalışıp, güzel hizmetler yapmak gerekiyor. Mesleğiniz ile ilgili yeterli bilgi ve donanıma sahip olmanız şart. İşinizi severseniz, başarılı olursunuz. Mesleğinizi çok sevmeniz önemli” dedi ve   öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu.

İtalya, Kosova, Romanya  ve Slovanya’dan  gelen  34 öğrenci, bir haftadır Ordu’da bulunduklarını söyleyerek, ”Ordu’nun denizi ve yeşilliği bizleri çok etkiledi. Ordu güzel bir şehir. İnsanlar çok sıcak ve misafirperver” diyerek, duygularını dile getirdiler ve Vali İrfan Balkanlıoğlu’na gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette öğrencilere, Ordu’yu tanıtıcı CD, broşür ve fındık ürünlerinin yer aldığı materyaller ve hediyeler verildi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde