23 Temmuz 2024

Başkan gençlik yıllarına gitti

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gürgentepe ilçesinde yaptığı ziyaretler sırasında, tırpanla ot biçti, kiraz topladı ve vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 19 ilçede düzenlediği sokak iftarları nedeniyle günün erken saatlerinde ilçelere gidip, incelemelerde bulunan Başkan Enver Yılmaz, mahallelerdeki vatandaşlarla da hasret gideriyor. Gürgentepe ilçesi Döşek Mahallesi ziyareti sırasında yol kenarında ot biçen vatandaşı gören Başkan Yılmaz, tırpanı eline aldı ve bir süre ot biçti.

Ot biçerken eski günlerin hasretini giderdiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Ben ömrünün yarısını yaylalarda geçirmiş bir babanın çocuğuyum. Çocukluğumuz ve gençliğimiz yaz aylarında, yaylalarda ot toplamak ve biçmekle geçti. Biz beş kardeş bir ay boyunca yaylada ot biçer ve toplardık. Bugün burada ot biçen kardeşimizi görünce aracın durdurulmasını istedim ve hem eski günlerin özlemini giderdim hem de kardeşimize biraz olsun yardım ettim” diye konuştu.

Başkan Yılmaz daha sonra Akmescit Mahallesi’ne geçti. Burada ağaçta kiraz toplayan bir vatandaşı gören Başkan Yılmaz, aracını durdurarak kiraz topladı. Daha sonra Muratçık, Cumhuriyet ve Okçabel Mahallelerinde incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, vatandaşlarla da bol bol sohbet etti. Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde