23 Temmuz 2024

BAŞKAN ANLAYAN SON NOKTAYI KOYDU “KENT KONSEYİ ÖNCELİĞİMİZ DEĞİL”

  • PDF

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN gündemdeki yerini koruyan kent konseyi ile ilgili son noktayı koydu.

Gazetemiz muhabiri Emre ESER’in soruduğu soruya karşılık cevap veren Anlayan; “Fatsa’ya Kent Konseyi kurulması önceliğimiz değildir. Çalışmalar somut bir aşamaya geçmedi” dedi.

1 Nisan 2015 tarihli röportaj esnasında “Fatsa’ya kent konseyi kurulması için çalışmalarımız devam ediyor. Konseyin kurulması için gerekli alt yapı çalışmalarını en kısa zamanda tamamlayacağız” şeklinde açıklamada bulunan Başkan Anlayan; en son yaptığı açıklamasında ise; “Fatsa’nın önceliği kent konseyi değildir. Kurulum çalışmaları somut bir aşamaya geçmedi” diye konuştu.

AK Parti Fatsa Belediyesi Meclis Üyesi M. Okyay SARIHAN, 25 Mart 2015 tarihinde kent konseyi ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; “Kent konseyi kurulması için Fatsa Belediyesi tarafından çalışmaların başlatıldığını ve Fatsa’nın kent konseyi kurulması için gerekli kriterleri karşıladığını” ifade etmişti.

Fatsa’ya kent konseyi kurulması ile ilgili yapılan açıklamaların bu denli farklılık göstermesi ise kafa karışıklığına sebep olurken; birbiriyle çelişki açıklamaların kamuoyunda nasıl karşılık göreceği merak konusu oldu. Haber: Emre ESER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde