23 Temmuz 2024

BAŞKAN UÇAR’DAN YATIRIM MÜJDESİ

  • PDF

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa’da yapılacak olan yatırım ve projeler ile ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Eğitim yatırımları ile ilgili olumlu gelişmelerin olduğunu müjdeleyen Uçar, her alanda yatırım ve projelerin takipçisi olduklarına vurgu yaptı.

Başkan Uçar; “50 derslik ortaöğretim ve ilköğretim okulunun yapılması için gerekli olan 2 Milyon 400 Bin TL değerinde kamulaştırma bedelinin sağlandığının müjdesini verdi.

Fatsa Devlet Hastanesinin ise %80’ının bittiğini belirten Abdullah Uçar, Ünye Devlet Hastanesinin eksikliklerinin giderilmesinin ardından Fatsa Devlet Hastanesinin yataklı bölümlerinin Ünye’ye taşınacağını ifade etti.

“2 Milyon 400 Bin TL Değerinde Kamulaştırma Yapıldı”

Eğitim alanında müjdeli gelişmeler yaşandığını söyleyen Uçar; “Geçen hafta Milli Eğitim Bakanlığımızın aracılığıyla Kurtuluş Mahallesindeki yaklaşık on bir dönümlük alanın kamulaştırılması için 2 milyon 400 bin TL civarında bir kamulaştırma bedeli  yatırıldı. Bölge Milletvekilimiz İhsan Şener’de projenin büyük ölçüde destek ve takipçisi oldu. Kurtuluş Mahallesi İmam Hatip Lisesi’nin arka kısmına yaklaşık 50 derslik bir ortaöğretim ve ilköğretim alanında iki adet okul yapılması planlanıyor. Bu alan okul ihtiyacı olan bir bölgeydi. Bu proje bizim takip ettiğimiz en önemli projelerden bir tanesiydi. Fatsa’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“Bazı fedakarlıklar yapacağız”

Yeni Fatsa Devlet Hastanesinin şu anda %80’i bitme aşamasına geldi ve haftalık olarak takiplerimizi yapmaya devam ediyoruz diyen Uçar; “Mevcut hastanenin kalan bloklarının biran önce yıkılması gerekiyor. İlerleyen günlerde Fatsa Devlet Hastanesindeki hastaların sevki Ünye Devlet Hastanesine yapılacak ve sonra Fatsa Devlet Hastanesinin kalan bölümünün de yıkım işlemi yapılacak. Hizmet noktasında vatandaşları mağdur etmemeye çalışıyoruz. Fatsa halkının en iyi hizmeti alabilmesi için bazı fedakarlıklar yapacağız. Bu noktada halkımızdan anlayış ve destek bekliyoruz. Ekim ayı sonu gibi de Fatsa Devlet Hastanesi’nin teslim edilmesi planlanıyor” dedi.

Açıklamalarını şu sözlerle son veren Uçar; “Ülkemizde son günlerde yaşanan terör olayları bizi derinden üzmüş ve sarsmıştır. Suruç'daki terör eylemini lanetliyor ve şiddetle kınıyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde