23 Temmuz 2024

ORDEF Yönetiminden, Vali Balkanlıoğlu’na Ziyaret

  • PDF

Ordu Dernekler Federasyonu(ORDEF)  Başkanı Ali Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten  Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Ordulular  en fazla İstanbul’da yaşıyor. Önceden İstanbul’da en fazla yaşayan iller arasında Ordu dördüncü, beşinci sıralardayken son istatistikte ikinci sıraya kadar  yükselmiş. Bununla övünelim mi? üzülelim mi? Aslında üzülmek gerekir. Bu güzel memleketi insanları niye terk eder. Derneklerimiz, İstanbul’daki  insanlara sahip çıkma, yalnızlıklarını, sevincini, üzüntüsünü, kederini paylaşma, bir araya gelme, birbirine destek olma,  memleketteki çeşitli etkinliklere katılma, iştirak etmek  ve bunları bizzat düzenleme noktasında Ordu kültürünü, Ordululuk bilincini unutturmama bakımından  önemli ve sayısız faydalar sağlıyor. Federasyon da bunları bir çatı altında toplayarak  bir güç oluşturma gayreti içerisinde bir hayli  mesafe aldı. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Vali Balkanlıoğlu, ”Ordulu olduklarını unutmadan sık sık burada düzenlenen  etkinliklere katılıyorlar” diyerek, Ordu Dernekler Federasyonu Yönetimine  başarılı çalışmalar dileğinde bulundu.

Ramazan Bayramı vesilesiyle Ordu Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ordu’ya geldiklerini belirten  ORDEF  Başkanı Ali Çelik, ”Ordu’muza güzel hizmetler eden, Ordu’muzun geldiği günden itibaren çehresini değiştirmeye çalışan, özellikle turizm alanında yaptığı  çalışmalarıyla ulusal basında da geniş yer  verilmesini sağlayan, sayın valimizi İstanbul’daki Ordulular olarak ziyaret etmek istedik” diye konuştu.

Vali Balkanlıoğlu’nu  görmekten, kendisini ziyaret etmekten çok memnun  olduklarını kaydeden Çelik, ”Ordu için yaptığı güzel hizmetlere çok teşekkür ediyor, her zaman gereken desteği vermeye hazır olduğumuzu  ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde