23 Temmuz 2024

KİLİM MOBİLYA FATSA ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ

  • PDF



İşletmeciliğini Mahmut Bölükbaş ve Ümmet Mindiloğlu’nun yaptığı Kilim Mobilya Mağazası gerçekleşen açılış ile resmen hizmete girdi.
İlçemizin Reşadiye Caddesi Askerlik Şubesi mevkiinde hizmete giren iş yerinin açılışına Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Çoruh, Ak Parti İlçe Başkanımız Abdullah Uçar, Fatsa Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim Eroğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Koçan, Kilim Mobilya sahibi Mehmet Yayla,  İlçe Emniyet Müdürü Etem Öztürk, İlçe Müftüsü Hüseyin Can ve çok sayıda davetli katıldı.
Orta Büyük Camii Müezzin kayyumu Sabri Yetişek’in kuran okuması ile başlayan açılış programında ilk konuşmayı yapan iş yeri sahiplerinden Mahmut Bölükbaş,  “Kilim mobilya markası sektörün önde gelen markalarındandır. Böyle güzel, kaliteli markayı Fatsa’ya  hemşerilerimizin beğenisine sunmaktan mutluluk duymaktayım. Bu sıcak yaz gününde buraya açılış için gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Mağazamızın Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

KALİTEYLE ÜRETİM YAPIYORUZ
Kilim Mobilya Sahibi Mehmet Yayla’da yaptığı konuşmada, “Kilim Mobilya gerçekten Türkiye’de güzide mağazaların içerisinde kendini ispatlamış, hem Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinde hem de 35 ülkeye ihracat yapan, bünyesinde bin kişiye istihdam sağlayan Türkiye’ye kazandırılmış bir kurumdur. Biz gerçekten kaliteye çok önem veririz. Hem kalitenin yanında bütçelerimize uygun kesinlikle yüksek fiyata biz bir fiyatlama yapmayız, vatandaşımızın alım gücüne hitap ederiz ve en ufak ödün vermeyiz. Kalite standardını kesinlikle önemseriz. Biz iki sene sonra satış sonrası hizmet yapma zorunluluğumuz var. Aynı zamanda hem Samsun’da hem de Trabzon’da on kişilik bir ekibimiz var. En ufak bir arızada bile ürünümüzün sorununu gidereceğiz. Top-yekün biz kaliteyle üretim yapıyoruz bundan dolayı da hem çalışanlarımıza hem de bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuşu.

“FATSA markalarla  CAZİBE MERKEZİ”
Açılışta konuşan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Kilim Mobilya işletmeci arkadaşlarımıza ve dostlarımıza bu iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Kendileri Fatsa’da yıllardır ticaret yapıyorlar. Herkesin güvenini kazanmış değerli dostlarımızdır. Aynı zamanda Fatsa’mız için de bir kazançtır. Gelişen, büyüyen bir cazibe merkezi olan Fatsa’mızda da her geçen gün yeni iş yerleri ama kendini yenileyen ve kendini güzelleştiren bir şekilde iş yerleri bizleri de mutlu ediyor, memnun ediyor. Dolayısıyla bu Fatsa’ya da kazandırılmış bir güzellik. Bu vesileyle ben arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Rabbim hayırlı eylesin. Rabbim hayırlı bol kazanç nasip etsin inşallah.” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Hüseyin Can tarafından yapılan dua ile birlikte açılış kurdelesi kesildi ve mağaza resmen hizmete başladı. Açılış iş yerinin gezilmesi ve ikram ile sona erdi. Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde