23 Temmuz 2024

AK PARTİ FATSA İLÇE TEŞKİLATNDAN ŞENER’E MORAL

  • PDF

AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde ameliyat olan ve taburcu olduktan sonra evinde tedavisi devam eden AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener’i ziyaret ettiler.

Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener’in durumunun iyi olduğunu müjdeleyen AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar; “AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı ameliyat olan ve taburcu olduktan sonra evinde tedavisi devam eden AK Parti Ordu Milletvekilimiz İhsan Şener’i evinde ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kendisini soran ve merak eden dostlarının ve hemşerilerinin selamlarını da ayrıca ilettik. Çok şükür vekilimizin sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Yakın bir zamanda sağlık durumu daha da iyi olarak aramıza katılacaktır” dedi.

Tüm hemşerilerimi hasretle selamlıyorum diyen vekil Şener ise; “ Tedavim şimdilik evde devam ediyor. Sağlığıma kavuştuğum andan itibaren tekrar memleketimde, hemşerilerimle birlikte olacağım. Bu ayrılık zorunlu ve kısa sürelidir. Beni ziyaret edeni arayan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde