23 Temmuz 2024

Ak Parti İlçe Teşkilatından Ahmet Çoruh’a Ziyaret

  • PDF

Ak Parti İlçe Teşkilatından Ahmet Çoruh’a Ziyaret Fatsa Ak Parti İlçe Teşkilatı Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh’u ziyaret etti.

Ziyarette Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı ve İnşaat Mühendisi Abdullah Uçar’a, Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları eşlik etti. Ziyarette ilk açıklamayı yapan İlçe Başkanı ve İnşaat Mühendisi Abdullah Uçar, “2.5 ay önce göreve getirilen Ahmet Çoruh kardeşimize seçim çalışmalarından dolayı ziyaret edememiştik. Bugün yeni yapılan Ordu Büyükşehir Belediye binasında ziyaret etmiş olduk. Kendisini öncelikle tebrik ediyorum. Tabi bu görevi kendisine layık gören Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Ahmet Çoruh kardeşimizin Fatsa’ya daha da güzel hizmetler yapacağına inanıyorum” dedi. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Belediye Başkan Vekili Av. Ahmet Çoruh ise ziyaretlerinden dolayı Fatsa İlçe Başkanı ve İnşaat Mühendisi Abdullah Uçar’a Yönetim kuruluna, Kadın Kollarına ve Gençlik Kollarına teşekkür ederek, bende Fatsa Belediyesinin Meclis üyesiyim hem de partinin kurucu yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptım. İnşallah bundan sonra daha da güzel çalışmaları hep birlikte yapacağız” dedi. Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde