23 Temmuz 2024

TGRT Belgesel TV’nin 'Seyyah-ı Fakir' Programı Ordu Çekimlerine Başladı

  • PDF

TGRT Belgesel TV’nin 'Seyyah-ı Fakir' programı ekibi, Vali İrfan  Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

Ordu’da turizm hareketliliğinin sağlanması amacıyla Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında, Ordu’ya gelen TGRT Belgesel TV’nin 'Seyyah-ı Fakir' programı ekibi Vali Balkanlıoğlu’nu  makamında ziyaret ederek, yapılacak çekimlerle ilgili görüştü.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Ordu’nun yaylalarını, köylerini, derelerini, şelalelerini, tarihi mekânlarını gezerek, çekimler yapacak, yöresel lezzetlerini tadacak olan TGRT Belgesel TV’nin 'Seyyah-ı Fakir' programı ekibine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ordu’nun turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması ve tanıtılması amacıyla başlattığımız çalışmalar kapsamında Karadeniz’in özeti olan ilimiz tüm yönleriyle tanıtılacak” dedi.

Program sunucusu  Raşit Ağzıkara, “ 'Seyyah-ı Fakir' programı, Anadolu'yu en ücra köşelerine kadar karış karış gezip, uğradığı duraklardan insan hikayeleri aktarıyor. Şehirlerdeki gelenekleri, kültürleri, yemekleri, adetleri farklı bir üslupla ekrana taşıyan programımız  hem eğlendiriyor,  hem de öğretiyor. Yeşille mavinin kucaklaştığı doyumsuz bir güzelliğe sahip olan Ordu’yu 'Seyyah-ı Fakir'de izleyenlerle buluşturacağız” diyerek, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini sundu.

            3 Ağustos 2015 Pazartesi günü itibari ile çekimlere başlayan ekip,   5 Ağustos 2015 tarihinde Ordu programını tamamlayacak. Ordu ile ilgili bölüm ise 18 Ağustos 2015 Salı günü saat22:00'da TGRT Belgesel ekranlarında olacak.

Hazırlanan belgesel program ve yazı dizisi, TGRT  Haber ile Türkiye Gazetesi’nde de yer  alacak.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde