23 Temmuz 2024

İDRİS ÖKLÜK’TEN ANLAMLI DİLEKÇE

  • PDF

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görev yaparken meslekten ayrılan 43 yaşındaki Fatsalı İdris Öklük, artan terör olayları nedeniyle mesleğe dönmek için tekrar dilekçeyle başvurdu.
Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşayan evli ve 2 çocuk babası olan İdris Öklük, “1995 yılında emniyet mensubu olarak Yalova'da göreve başladım. 3 yıl çevik kuvvette, sonrasında asayişe atamam yapılmadan özel harekata müracaat ettim ve 6 ay kurs aldıktan sonra ilk görev yerim olan Tunceli'de 4 yıl görev yaptım. Bu 4 yıl sonrasında Kocaeli’ne gittim. 10 yıl Kocaeli’nde görev yaptıktan sonra kendi isteğimle 2013 yılında sağlık nedenlerimden dolayı istifa ettim. Memleketim olan Fatsa’ya geldim ve ticaret hayatına atıldım ve başarılı bir şekilde burada yapıyorum. Geçen akşam baba evine ziyarete gittim ve orada haberleri izlerken terör olayları ile ilgili çok etkilendim. Haberlerde özellikle Hakkari'de meydana gelen 2 ton bomba haberi vardı, 2 şehidimiz ve 31 yaralı askerimiz vardı. Haberi izlerken vicdanı bir rahatsızlık duydum ve en iyi yaptığım iş olan devletin de bana verdiği eğitim olan savaşçılıktır. Bilgi ve tecrübelerimle kendime vicdanı bir hesap yaptım ve geçtiğimiz Pazartesi sabahı Fatsa ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek göreve geri dönmek için dilekçe verdim. Dilekçemin sonucunu bekliyorum. Devlet memuru haklarımızdan birisi olan istifa ettikten sonra geri dönmek. Dilekçemde herhangi görev yeri tercihim olmadı. Devletin atadığı yerde görevimi en iyi şekilde yapacağım. Biran önce sonuçlanır da dilekçemiz benim hassasiyetim göz önüne bulundurarak görev verirler” dedi.
Mesleğe dönmek için dilekçe veren İdris Öklük’ün dilekçesi değerlendirilmek üzere Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’ne gönderildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde