23 Temmuz 2024

“EĞİTİM KALİTESİNİ HEP BİRLİKTE ARTIRACAĞIZ”

  • PDF

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş ilçe gezileri kapsamında Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem CİNOĞLU ile birlikte Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret etti.

Göreve başladıktan sonra yaptığımız programlar dahilinde tüm ilçelerimizi ziyaret ediyoruz Diyen Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş; “Yaptığımız ziyaretlerde hem bir tanışma gerçekleştirmiş oluyoruz hem de istişarelerde bulunuyoruz. Ziyaretlerimizi 13 Ağustos tarihi ile bitirip sonrasında sıkı bir çalışma programı düzenleyeceğiz. Fatsa’nın Ordu’nun eğitim kalitesini artırmak için hep birlikte faaliyet göstereceğiz” dedi.

Ziyaretten ötürü duyduğu  memnuniyeti dile getiren Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ise; “Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş ilçe gezilerini sürdürürken bölgemizin en büyük ilçesi olan Fatsa’mıza da gelerek bizlere şeref verdiler. Kendilerine teşekkür ediyor ve görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. İnanıyorum ki bu tür ziyaretler eğitim problemlerimizin çözülmesinde faydalı olacaktır” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde