23 Temmuz 2024

“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DAHA FAZLA YER VERİLMELİDİR”

  • PDF

Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek; uzun dönemde Fatsa’da oluşturulan spor altyapısı ile büyük başarılara imza atılacağını ifade etti.

Gençlik Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü olarak bünyemizde açtığımız yaz spor kurslarına gençlerin yoğun ilgisi olduğunu belirten Halil Bekyürek, belediyelerin spor aktivitelerine daha fazla önem vermeleri gerektiğine vurgu yaptı.

 “Yaz spor kurslarına büyük ilgi var”

Gençlik Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü olarak yaz spor okullarımız 9 branşta devam ediyor diyen Bekyürek; “Bu kurslarımız da toplamda 14 antrenörümüz var ve şu ana kadar ücretsiz yaz spor kurslarına üye olan yaklaşık 450 öğrencimiz var. Özellikle basketbol branşına çok büyük ilgi var. Bu çalışmaların sonunda Fatsa’nın spor altyapısına önemli sporcular kazandıracağımızı düşünüyorum. Şampiyonluklarımız birçok alanda devam ediyor. 2015 yılını genel alanda değerlendirdiğimiz zaman güzel başarılara imza attığımızı görüyoruz” dedi.

“Altyapımız kuvvetli”

Fatsa’nın spor geleceği için güzel bir altyapı oluşturulduğunu belirten Halil Bekyürek; “Her yıl başarımız katlanarak devam ediyor. Bu yıl birçok branşta il birincisi olacağımızı düşünüyorum. Bu başarılar takım halinde gerçekleşen bir çalışmanın eseridir. Büyükşehrimizin de Fatsa’daki bazı noktalarda spor tesisleri yapacağını beyan etmesiyle bu ivmenin daha da artacağını düşündük. Bu konuda tek sıkıntımız Gençlik Spor Tesislerinin şehrin biraz dışında olmasıdır” dedi.

“Sahil Yoluna Bisiklet Yolu Yapılabilir”

Büyükşehir Belediyemiz spor alanında çeşitli çalışmalara imza atıyor ve bunlardan bir tanesi sokak basketboludur diyen Bekyürek; “Güzel ve kullanışlı bir sahilimiz var. Sahilimizde bisiklet yolları bariz belli olmadığı için kullanılmıyor. Gittiğimiz bazı illerde sosyal amaçlı oluşturulan bisiklet yollarında gençler güzel aktivitelere imza atıyor. Hem de sporda yapmış oluyor. Belediyemiz sahilimizde bu tarz uygulamalara yer verebilir. Hem sosyal bir aktivite oluşur hem de sahilimiz renkli görüntülere bürünür. Büyükşehir Belediyemizin ve Fatsa Belediyemizin sosyal sorumluluk projelerine daha fazla yer vermeleri gerektiğini düşünüyorum” dedi.

“Fatsa Belediye Spor Muammada”

Fatsa Belediyespor hakkında da bilgi veren Bekyürek; “Genel Kurulda Fatsa Belediyespor’a yönetim taliplisi çıkmadı ve Sulh Hukuk Mahkemesi takımın daha fazla kayyumla yönetilemeyeceğini beyan etti. Şu anda hakim kararını bekliyoruz. Ama bundan sonraki süreçte kayyumla yönetilemeyeceği kesin olan bir bilgidir. Kulüp yönetim oluşmadığı için kapanabilir” dedi.

Göreve başlayan yeni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüne başarı dileklerinde bulunan Halil Bekyürek, “Yeni il müdürümüz gerçekten sporu bilen bir şahıs ve dünya şampiyonluğu olan bir sporcu. Şu anda il ile ilgili eksikleri tespit ediyor. Yeni il müdürümüz ile yeni bir enerji ile yeni sporcular yetiştireceğimizi düşünüyorum” diyerek sözlerine son verdi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde