23 Temmuz 2024

“Belediye Olarak Esnafımızın Yanındayız”

  • PDF

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İlçesinde faaliyette bulunan Zincir Marketler ve Yerel Market yöneticileri ile bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli'nin yanı sıra birim Müdürleri ve ilçede istihdama katkı sunan zincir market yöneticileri ve yerel market yöneticileri katıldı.

Hedeflerinin daha düzenli bir Altınordu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş“ Kaldırımların yayalara, yolların araçlara ait olduğunu“ söyledi.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, açıklamasına şöyle devam etti “ Bugün Altınordu ilçemizde faaliyette bulunan zincir market ve yerel market yöneticilerimiz ile bir araya geldik. Belediye olarak onların sorunlarını her platformda dinliyoruz, dinlemeye de devam edeceğiz. Ancak bizimde Belediye olarak onlardan beklentilerimiz var. Kurallara uyulması ve herkesin kendine gösterilmiş olan alanlar dışına çıkmamalarıdır. Kaldırım işgalleri başta olmak üzere çöp bırakma saatleri, araç parkları konusunda kendilerinden daha hassas olmalarını istiyoruz.

Sözlerine Altınordu ilçesinde istihdama katkı sunan her esnafın yanında olduklarını ifade ederek devam eden Başkan Tekintaş, sözlerini şöyle sürdürdü.“ Belediye olarak ilçemizde istihdama yönelik olarak katkı sunan her esnafımızın yanındayız. Onların herhangi bir sıkıntısı ve sorunu olduğu ilk gelecekleri yer bizim yanımız olmalıdır. Ben Belediye Başkanı olarak her fırsatta esnafımızın yanına giderek onların dertlerini dinler çözüm bulmaya gayret ederim.

Herkes Kurallara Uymalı

Herkesin Kurallara uyması gerektiğinin altını çizen Başkan Tekintaş, sözlerini şöyle sürdürdü.“ Bugün zincir mağazalarımız ve yerel market yöneticilerimiz ile bir araya geldik. Onların sorunlarını masaya yatırdık. Onlardan bizim yapmamız gerekenleri, bizim onlardan yapmaları gerekenleri masa yatırdık. Tek hedefimiz, tek gayemiz rahat ve huzurlu bir Altınordu, Belediye olarak Zabıta başta olmak üzere, temizlik ve Ruhsat başta olmak üzere her konuda esnafımız bizleri rahatlıkla arayıp yardım ve destek isteyebilirler. Bizler onlar için buradayız. Onların işlerini kolaylaştırmak için çalışıyoruz“ diye konuştu.

Bizlere Gösterilen İlgi Bizi Memnun Etti

Karadeniz Parakendeciler Derneği Başkanı Osman Kalafat ve Ordu Ticaret Odası Başkan Yardımcısı İbrahim Nasuhbeyoğlu ise bir konuşma yaparak şunları söylediler“ Öncelikle Altınordu Belediye Başkanımızın bizlere böyle bir fırsat vermesinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Altınordu İlçesinde ekonomiye katkı sunan kurumlar olarak bizleri bir araya getirmesi bizim sorunlarımıza ortak olup çözüm aranması bizleri mutlu etti. Biz Market yöneticileri olarak Belediyeden isteklerimizi, Belediye de bizlerden istediklerini söyledi.Amaç Altınordunun daha da düzenli ve vatandaşların daha da kaliteli ürün almasıdır. Bizler üzerimize düşenleri yapacağımızdan herkes emin olabilir“ diye konuştu.

Daha sonra toplantı karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde