23 Temmuz 2024

KADIN PLAJI CUMARTESİ HİZMETE GİRİYOR

  • PDF

 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz, Fatsa ilçemizde yapımı tamamlanan ve son rötuşları yapılan Kadınlar Plajı’nın Cumartesi günü hizmete açılacağını söyledi. Demas mevkiinde yapılan Kadınlar Plajında incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a, Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Oktay Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Çoruh, Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ve Başkan Yardımcımız İbrahim Eroğlu, Ak Parti 23. Dönem Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz ve belediye meclis üyeleri de eşlik ettiler.
 Önümüzdeki Cumartesi günü Fatsa ve Ünye ilçelerinde yapımı bitme aşamasına gelen Kadınlar Plajı’nın hizmete gireceğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Altınordu ilçemizin Efirli bölgesinde bulunan Kadınlar Plajını hizmete açmıştık. Orada 12 bin hemşerimizin ziyaretiyle olağanüstü bir ilgiyle karşılaştık. Önümüzdeki Cumartesi günü, Fatsa ve Ünye’de yapımı bitme aşamasına gelen kadınlar plajını kullanıma açacağız. Dünya’nın tüm modern ülkelerinde kadınlar plajı kullanılmakta. Özellikle kadınlarımızın bakış tarzına uygun bir şekilde modern plajları halkımıza kazandırdığımız için mutluyuz” dedi.
  Kadınlar plajının çevresinin kapatılacağını ifade eden Yılmaz, “Plajlarımız da şezlonglar, şemsiyeler, kafeteryalar, bayan güvenlik ve cankurtaranlar bulunacak. Arkadaki mekanlarımızda vatandaşlarımız rahat bir şekilde üzerlerini değişebilecek ve duşunu alabilecek. Oluşturulan kafelerde çayını yudumlayabilecek. Buradan tamamen bayanlarımız faydalanabilecek. Çevresi çim çitlerle örülü olduğu için kadınlarımız rahatsız edilemeyecek. Bayan vatandaşlarımız Fatsa’nın en gözde mekanlarından birisinde denize girmenin mutluluğunu Cumartesi günü yaşayacak. Ben plajın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum ve bizlerde desteğini esirgemeyen ve yer tahsisi yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a teşekkür ediyorum.” Yılmaz, Demas’ta bulunan çadırların önümüzdeki sene kaldırılacağını ve oradaki alanda da çalışma yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde