23 Temmuz 2024

Bisiklet Safari Gençlik ve Spor Kulübü Yeni Yönetimi Vali Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti

  • PDF

Ordu Bisiklet Safari Gençlik Spor Kulübü yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu  makamında ziyaret etti.

Ordu Bisiklet Safari Gençlik Spor Kulübü Başkanı Serdar Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Kalafat, Murat Arslan ve Akif Bayazıt’ı makamında kabul eden Vali Balkanlıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni yönetimi kutladı ve  başarı dileğinde bulundu.

Ordu Bisiklet Safari Gençlik Spor Kulübü Başkanı Serdar Aksoy, 45 üyeye sahip olan derneğin  2010 yılında kurulduğunu bugün Bisiklet Safari Gençlik Spor Kulübü olarak devam ettiklerini belirtti.

 “Çağdaş yaşamın bir parçası bisiklet diyorsanız 7 den 70’e herkesi bisiklete binmeye davet ediyoruz” sloganıyla yola çıktıklarını  vurgulayan  Aksoy, “Çevre,  Sağlık,  ulaşım, gezi, alışveriş ve tasarruf için kadın, erkek, yaşlı, genç herkesi aramıza bekliyoruz” diyerek, kabulünden dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini sundu ve düzenlediğimiz etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmek istiyoruz” dedi. Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde